Здравейте, имам проблем и не знам дори от къде да започна... Нямам особено опит с връзките и момчетата, доста съм и срамежлива. Харесвала съм си сериозно няколко момчета и под сериозно разбирайте наистина сериозно, но абсолютно никога не съм показвала никакъв интерес, да не говорим за чувства. Пред въпросното момче съм се държала напълно безразлично и не съм правила дори и най-минималните крачки, за да ме забележи. Та по същество... Моите разбирания са такива, че дори и при най-малкото показване на някакъв интерес към някого и той вече на 100% ще разбере, че имам чувства към него, че ще стана за резил и ред подобни глупости. Сякаш за мен е недопустимо да покажа каквито и да било чувства към този човек. Като че ли с едно искане на приятелство във фейсбук например и ще стане голямо чудо и ще стана за срам в очите му. Осъзнавам, че е така. Също осъзнавам, че това не ми е помогнало нито веднъж, напротив.. Но пък не мога да го пречупя.
Вие какво мислите по този въпрос? Мислите ли по този начин и съгласни ли сте че всичко това е странно и ненужно? Евентуално някакви съвети?
Благодаря ви предварително за отделеното време.