Здравейте хора.Проблема който ще споделя е дълъг но важен..Така..Моята много добра приятелка е напълно шашната вече.Ние не се познаваме реално.Запознахме се в един сайт,и с времето ми ставаше много близка..Забелязвах,че не излиза от тази игра..сутрин,обед,вечер,тя виси там ...Тя ми споделяше,че пази диета..Бъркала си с вилици в гърлото и повръщала..искала да стане поне 36 кила..Казах и че това не е добре,което прави..Възможно е да хване някоя болест..Булемия,анорексия.. о нее. Не ме слуша.Снощи направо си го написах.Че това което прави не е нормално,да не излиза от тази игра,от глупостите които върши,за да отслабне..Доста писахме.Тя ми сподели,живота си..Ии как не о харесва живота които живее.А аз и казах че не е нормално да сме на по 14-15 години,още не ни е влязло нищо у главата и искаме да мреме..Таа тя изперка тотално.Пише ми че имаала котка,която и е като дете .но тя е много стара ,и ще умре,а умре ли котката ...умира и тяяя...Започна да разправя,че от утре започва да се лишава от храна,вода .Ще яде само хляб о 2 картофа ..Ще се лишава от любимите и ястия..Пише ми че тя е безполезна,и живота няма смисъл...Не заслужава въздуха които диша..Тъпче се с валерян 24/7,вместо да седне и да се съдере от рев..както и казах,защото ще и олекне..Днес ходила на църква(нали се ходи),и много и се хапвало торта и имала пари,но се лишила и купила храна за котката...Вече не е същата..Ся е някаква умрелячка..Вече не е жизнена,както преди..Пише миюче 14 години е харчила пари и ток,яла,пила .Сега е било време да се изплати на земята за да е сигурна,че ще умре спокойна ..Това ви стига.Много съм притеснена..Страх ме е,да не си стори нещо.Моля ви,вземете това под внимание..Моля ви.
Последно редактирано от Dalinda.M : 04-06-2015 на 11:43Причина: gh