С приятелката ми не можем да го направим, на какво се дължи?
Здравейте, аз съм на 18 години, както и приятелката ми (почти на 19), тя е девствена както и аз, но и двамата искаме да го направим. От няколко месеца правим опити, естествено не е често, за тези месеци да е имало около 5 опита. Пробвахме няколко начина, нормален (сещате се) и с пръст и винаги много я боли, има любовна игра преди това, не е от вратата за краката, но пак не става и не става. Просто много я боли, за това при последния път решихме да си закупим от аптеката Глайтгелен (лубрикант), колебаехме се много между продукт на Durex и това, но избрахме това. Вече си мислех че ще стане, но като дойде същинския момент, сложих обилно от това мазила, за да е сигурно и да не изпитва болка, но уви и това не помогна. Просто вече не знам по какъв друг начин да пробваме. Също така от всичката тази болка, тя иска да правя малко почивки между всеки следващ опит и следователно ерекцията ми намалява и това прави нещата още по-трудни. След всеки малък опит за дефлорация члена ми леко омеква и после трябва да се бавя за да си върне отново онова състояние, но не винаги се получава и се налага да опитвам с полу мек член, при което само я натискам и не мога хубаво да го вкарам и така и причинявам допълнително болка. Казвал съм и да не го мисли това, да не мисли болката, да си отведе мислите другаде, но въпреки всичко това болката за нея е прекалено силна и не може да издържи и ме спира. Много ще съм ви благодарен, ако ми дадете някакъв полезен съвет, как може да избегнем всичката тази болка и нещата да минат по-гладко. Предварително ви благодаря!