Цитирай Първоначално написано от lilinet Виж мнението
А краен срок няма ли да има? В смисъл, така може да пращаме неща до Великден 2016. Също за такива неща трябват и други изисквания: размер, завършеност, критерии, ограничения от типа "Произведения с прекалено еротични елементи ще бъдат дисквалифицирани", брой произведения на автор, шрифт Times New Roman, размер на буквите 12 (това е универсално изискване на повечето конкурси) и тн.
Не е чак толкова лесно да се прави литературен конкурс. Така може на Нова година 2017 да бъде изпратено последното произведение, което е дълго 1000 машинописни страници и е писано със най тумбестия шрифт с възможно най-едри букви, което има претенции да се съревновава с еротизма на Нюансите при наличие на още две такива произведения изпратени от същия автор.

Мисля, че не си прочета до край регламента: Творбите да се изпращат до края на пролетната ваканция. В случай, че получа по- рано произведенията на всички желаещи ще обява край и по рано. За еротиката? Щом не съм написала нещо за нея, значи не е проблем да ми изпратите и своите най- закътани секс фантазии, стига да са свързани с мотото разбира се. За оформлението на самите произведения, не съм писала, защото доверявайки се на вас знам че няма да ми изпратете " 1000 машинописни страници и е писано със най тумбестия шрифт". И все пак ако ги ми изпратите на 12 шрифт с малко по- голямо заглавие ще съм благодарна. Колко да бъде размерът на произведението също нямам претенции. Ако ще да е една страница или единадесет. Смятам, че до три произведения на човек е нормално.