.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Майка му

Супер фен Аватара на CoockieMonster

Майка му

Мисля, че майка му не ме харесва. Жената ми е учителка по история. Аз съм на 17, а сина й-на 21. Заедно сме от 4-5 месеца. Тя му е казвала, че съм малка за него. Как така ходи с толко малки и подобни изкази.Според мене е против нас, заради разликата в годините ни, която според мене не е нищо фрапиращо.Също така правила е забележка, че като ходя в тях ми пада косата по земята. Изразила се е "Косите на тая Е.(името ми) са навсякъде бе сине".
    Съвети?

Майките на вашите приятели харесват ли ви?

еми к'ви съвети.. гадно е да не те харесват, но нали той си те харесва.
    дръж се прилично просто, не влизай в конфликти.

интересно ми е той противоречи ли й? щото аз не бих изтърпяла ако ходя с някого, той да не гъква майка си и да не ме защитава пред нея.. майка, не-майка, синовно почитание и уважение, Ок, ама като си имаш приятелка, си подреждаш малко приоритетите, особено щом си голям човек.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на Тодор
    Какво да ти кажа авторке.На вашите години още е така.
    След време когато сте независими...Тогава ще има по големи проблеми.И в кръга на шегата,хвани си едно 40 годишно гадже,и докажи на старата че не ти си малка за синът и а той е малък за теб.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Той нищо не й казва. Казал ми е, че когато тя направи забележка той й се смее.

Повече от фен Аватара на Тодор
    Едно време на такива им викахме пухльовци.А я ми кажи,защо ти е мъж до себе си,който предпочита да слуша майка си, а не да защити гаджето си?Ти такъв човек ли искаш до себе си?за какво ти е? та то хора които поради една или друга причина няма да ти помогнат или защитят ,има много.Ти си знаеш де,аз да не ви се меся.Ще се научиш.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    И аз сигурно бих се засмяла, защото то и нейното не ми звучи като забележка, а по-скоро като закачка. Дай й малко време, за 4-5 месеца вие не сте се опознали както трябва, а какво остава за родителите. Има си някакви причини да е резервирана, но докато не го обърне на студена война, това си е нейн проблем, а не твой.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен Аватара на obicham69
    спокойно, това е нормално, всяка майка ревнува сина си от гаджето му.

може да не го е казала с цел да се заяжда а и той е достатъчно голям и естествено ще води момичета у дома и не е фатало да има 1 косъм паднал

Бе то ако се съди по другата ти тема имаш доста по-сериозни проблеми от няколко косъма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си