.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен

Все ми отказва, все няма време.

Приятелката ми взе да ми отказва да излизаме много често вече. Не сме се виждали вече над седмица, а преди това пак беше минала една седмица, но отидохме на дискотека, все ми дава оправдания, я даскало, я болна. Преди седмица и половина бях пред блока и, тотално отказа да слезе, за 30 секунди поне, не не искаше, не се била къпала, имала пъпчици туй-онуй.

И за тази цялата седмица ми отказа да излизаме, щяла да си ходи на село. Викам и, добре де 10-15 минутки нямаш ли поне да се видим, нямала.

Питах я директно преди два дена дали още чувства нещо към мен, защото все ми отказва, все ме отбягва. Твърди, че има, но ако има, за 5 минутки не иска да ме види, все накакви оправдания. Според мен ако е загубила интерес в мен, защото аз не съм олигофрен, нито съм някакъв забавен тип, да ми кажа и всеки да си ходи по неговия си път, защо така ме върти? Хем ме харесва, хем не иска да ме види. Викам и снимчица да ми прати на личецето и, било тъмно или мързяло я....

За 3 седмици "връзка", сме се видяли едва 7-8 пъти, като едва 2 пъти от тези излизания да сме били само аз и тя, или ще сме в компания, или е с малкото си братче. Моите приятели викат това нащо не е връзка. На тяхното мнение съм.

Вие какво мислите? Аз мисля, че трябва да излизаме 3-4 пъти в седмицата, айде най-малко 2, а не така веднъж на 2 седмици, и то аз направо на колене и се моля, тя само веднъж в първата седмица пожела да излезем.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    "Приятелката ми намекна, че нещо нашите чатове във фейсбук са прекалено като обикновени платонични приятели, т.е, че съм скучен. Каза ми как с предишните си приятели, си пишели някакви неща като бебее, обичам туй онуй, което ми е супер смешно и детско, аз не съм на 15. И че всичкия чат дето сме го изписали от началото досега, го изписвали за един ден.

Е, аз какво да направя, че съм на 21(почти 22, тя е почти на 18 ) и съм израстнал малко по-така сериозен? Аз съм себе си пред нея, ама като гледам това не и е достатъчно май. Иска лигльо като гледам."

Ако това е за същата девойка - откажи се, спри да я търсиш и не й давай обяснения.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен
    За същата става въпрос, да.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Тъжна история.
    Защо просто не прекъснеш?

Мега фен Аватара на Blab
    мисля, че излизате от 3 седмици, какво да мисля.
    като не ти харесва ритъма/темпото й и динамиката, която вкарва в отношенията ви, проблемът си е в теб;
    или го обсъждаш това с нея (а не да я молиш да ти праща снимки или да я стресираш, така де изненадваш, като й звъниш, когато си пред тях, да слизала...), или й/си даваш време да си напаснете ритмите, или, ако те натоварва толкова, й казваш, че не те кефи така и ще си ходиш;

едит:
    спрях, за да говоря по телефона, докато го пишех този текст, та съм пропуснала допълнителната информация.
    мхм...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Тази твоя "приятелка" знае/мисли ли, че сте гаджета? Защото май не сте!

Повече от фен Аватара на obicham69
    не се интересува от теб, но и е неудобно да те отреже по някаква причина
    продължавай напред!

Супер фен Аватара на sladura89
    На мен лично това не ми прилича на сериозна връзка или сериозно поведение, ако те харесваше сама щеше да те търси и да иска да се виждате!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си