Цитирай Първоначално написано от gaspachobe2 Виж мнението
Какви тренировки се правят (вкъщи) ?
Какво се яде ?
Проблем ли е ако се тренират краката ?
Трябва ли ми нещо , за да започна тренировка ?
И плаща ли се ?
Нач'
1. Вкъщи shadow boxing цикли. Виж ги в ютуб и почвай да се учиш да ги правиш. Въпреки, че мисля че ти трябва треньор, който да ти покаже правилна стойка с краката, правилен гард, правилно дишане и удари. В смисъл, че е трудно да го схванеш всичко напълно сам. Лицевите опори са много важни + работата с корема и не до толкова сила а бързина с краката. Вярвам, че си гледал частта на Роки, в която се бие с Mr. T, там където го тренира Аполо.
2. Яде се чисто, без глупости. Качествена храна, която да поддържа жадното за калории тяло.
3. Както казах не е проблем, но ти трябва скорост и експлозивност в краката. Не ти трябва да гониш размери.
4. Като екипировка ще ти трябват гума и бинтове, като най-належащи. Гумата за някви спаринги ти е задължителна, но на първо време едва ли ще ти трябва. Бинтовете са, за да си пазиш ръцете и китките главно. По-натам ръкавици + че в залите би трябвало да има, ама те са захабени, гадни, потни, абе неприятни като цяло.
5. Плаща се разбира се. Т'ва не е Мексико или Коста Рика ебаси В Бг варират, но за тренировка средно мисля че е към 5 лева +/-.