Здравейте! Знам, че ще има повторения от предишната тема, но не искам да почна от средата! ,дд Аз съм момиче на 15 (следващата седмица ставам на 16) години. от тази година в нашия клас има ново момче, по което си падам. Той обаче иска да останем само приятели, или поне така казва. Проблема, обаче, е там, че въобще не се държим просто като приятели. По-скоро сме някъде по средата. Той си има гадже, но това не му пречи. Постоянно ме прегръща, прекарва много време с мен, в случаите, когато не сме заедно или си говорим по телефона или си пишем по фб. Напоследък докато си седим заедно ме целува по бузата или по челото. Последния път направо си поиска да му отвърна със същото. Това са страхотни моменти, тогава, когато се случват, а съвсем малко по-късно съм склонна да се срина от мисълта, че може би никога няма да бъдем заедно. Веднъж се случи да не му позволя да ме прегърне и той не ме остави намира докато не му обясня каква е причината. След това спря но за точно един ден. След което отново всичко си стана отново по-старому. А напоследък сме и още по-близки. Та въпроса ми е кое е по-възможно: Дали той наистина иска да сме само приятели и просто не осъзнава, че като върши всички тези неща ме наранява или по-скоро иска да бъдем нещо повече, но не прави крачката напред само защото е обвързан?
Пс: Напоследък се случва много често да се оплаква от това как се държи с него приятелката ми. Не му харесва в тази светлина. Казва и че ако продължава така съвсем скоро ще скъса с нея. Подмятал е, че далеч повече му харесва как аз се държа с него, а веднъж ми каза, че ако наистина скъсат би тръгнал с мен. Каква е вашата гледна точка? Дали е възможно наистина да иска да станем нещо повече от просто приятели или е време, колкото и да е трудно, да се отдръпна, преди да съм го допуснала още по-дълбоко в себе си, и да се опитам да преживея факта, че няма да се получи? Благодаря предварително! И моля без подигравки? Питам сериозно! (Пс: нищо не се подразбира, защото просто не знам на къде да гледам. Нямам абсолютно никакъв опит. До сега не сме били повече от приятели с момче, но ми се иска това да се промени.)