- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Предеякулационна течност - СПЕШНО
Здравейте, момиче съм, на 17.
Знам, че има много такива теми, но отговор на този въпрос не открих. Преди няколко дни прияъелят ми ме отвори с два пръста. Вчера щеше да се стигне и по-далеч, но ме хвана страх. Въпросът ми е има ли шанс ако пенисът е бил без презерватив и е преминал през входа на влагалището (без да го вкарва, само е бил на входа, малко преди да влезе), и се е отделила тази предекулационна течност, може ли да съм забременяла по този начин. Моля ви без нападки, изключително притеснена съм. Благодаря на отговорилите.
Не, вероятността е нищожна. Дишай спокойно.
Ако ще го правите така, то действайте веднага след като ти свърши, тогава е безопасно дори и да свърши в теб.
Значи няма вероятност сперматозоидите да са достигнали до яйцеклетката ? И няма как да съм забременяла ?
Разбирасе че могат!!!
Но вероятноста да забременееш е = на 0 защтото:
Оплодителните качества на спермата зависят от много фактори. Най-вече това е броят на сперматозоиди в грам семенна течност, които нормално трябва да бъдат над 10 милиона. За по-малки стойности ефект оказват стресът, влошената околна среда, носенето на тесни панталони, алкохолът, тютюнопушенето и наркотиците. За доказване на техният брой се прави медицинско изследване, наречено сперматоцитограма.
В тази пред еякулационна течност няма толкова сперматозоиди
Последно редактирано от SunnyDJ : 04-10-2015 на 10:00
Научете се малко да уважавате себе си. Като чуя това отваряне и веднага си представям консерва с риба. Иначе шанс винаги има, в твоят случай обаче е по-нищожен от това да се спънеш и да се убиеш.