.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

ohyesboss
    Guest

Предеякулационна течност - СПЕШНО

Здравейте, момиче съм, на 17.
    Знам, че има много такива теми, но отговор на този въпрос не открих. Преди няколко дни прияъелят ми ме отвори с два пръста. Вчера щеше да се стигне и по-далеч, но ме хвана страх. Въпросът ми е има ли шанс ако пенисът е бил без презерватив и е преминал през входа на влагалището (без да го вкарва, само е бил на входа, малко преди да влезе), и се е отделила тази предекулационна течност, може ли да съм забременяла по този начин. Моля ви без нападки, изключително притеснена съм. Благодаря на отговорилите.

Не, вероятността е нищожна. Дишай спокойно.

Ако ще го правите така, то действайте веднага след като ти свърши, тогава е безопасно дори и да свърши в теб.

ohyesboss
    Guest
    Значи няма вероятност сперматозоидите да са достигнали до яйцеклетката ? И няма как да съм забременяла ?

Цитирай Първоначално написано от ohyesboss Виж мнението
    Значи няма вероятност сперматозоидите да са достигнали до яйцеклетката ? И няма как да съм забременяла ?
    Разбирасе че могат!!!
    Но вероятноста да забременееш е = на 0 защтото:

Оплодителните качества на спермата зависят от много фактори. Най-вече това е броят на сперматозоиди в грам семенна течност, които нормално трябва да бъдат над 10 милиона. За по-малки стойности ефект оказват стресът, влошената околна среда, носенето на тесни панталони, алкохолът, тютюнопушенето и наркотиците. За доказване на техният брой се прави медицинско изследване, наречено сперматоцитограма.

В тази пред еякулационна течност няма толкова сперматозоиди
    Последно редактирано от SunnyDJ : 04-10-2015 на 10:00

Мега фен Аватара на draid
    Научете се малко да уважавате себе си. Като чуя това отваряне и веднага си представям консерва с риба. Иначе шанс винаги има, в твоят случай обаче е по-нищожен от това да се спънеш и да се убиеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си