.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Самотно и смотано.

Здравейте!Имам регистрация от доста време,но не съм писала скоро и реших да вляза защото от известно време нещо ми тежи.Станах вече на 18 години,а все още нямам приятел и няма изгледи да си намеря такъв.Може би тази тема вече ви е банална,но за миг си представете,че сте на това дередже,всички около вас си гукат.Скоро бях на едно събиране.Сега сме в такава възраст и разбира се повечето ми приятели бяха по двойки.Не ми пречат,радвам им се,но и завиждам защото до сега аз не съм имала истинска връзка,не знам какво е да обичаш и да ти се връща.Всичките ми опити за връзка са били неуспешни от което съдя,че проблема е в мен и доста често съм премисля всички ситуации,но мисля че просто винаги се хващам за неподходящите хора,знам,че не са за мен и нищо няма да стане,но просто тръпката и всичко ме привлича.Та тъжно ми стана на този купон и исках да звънна на някой или да пиша,но просто не се сетих за абсолютно никой...най-близките ми приятели бяха край мен,но се чувствах толкова самотно.Много често този факт,че не съм имала връзка или примерно не се занимавам с никой е коментиран пред мен от приятелки,които доста ме притискат и постоянно ми натякват ,било време и "аз да разказвам",доста често и съм игнорирана от една от "приятелките ми" просто защото си мисли,че като нямам опит няма да разбера любовните и драми.А това не е така,мога да преценя ситуацията и да изкажа мнение,но както и да е ... Не ме разбирайте сега погрешно,не искам връзка заради това да се харесам на приятелките си и т.н. Просто и аз искам да видя какво е да разчиташ на даден човек,да си привързан,да има пеперудки и други глупости.А мисля,че до 18 вече поне трябваше да съм имала 1 такава връзка.Знам изтърканата реплика "за всеки влак си има пътници",но аз не мисля,че за мен има скоро надежда.Надявам се да не хейтите и просто да изкажете някакво мнение.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Щом си стигнала до извода, че проблемът е в теб е време да помислиш какъв е той. След това как да го решиш. И накрая какво ще ти коства това. Щом имаш приятелки и ходиш по купони значи не си затворена или асоциална. Обикновено това е причината за трудностите при намиране на гадже. При теб явно е нещо друго. Сама трябва да го откриеш.

Да,обичам да излизам.Доста често оставам незабелязана от мъжката компания обаче, в сянка съм на приятелките си,макар че не съм срамежлива и не е като да тоя свита и затова да не ме забелязват.Не знам,надявам се скоро да разбера къде греша.Мисля,че проблема ми е ,че не знам как да предразполагам хората ,така е и с някой от приятелите ми.Просто много често не знам как да се държа в дадена ситуация и изглеждам неадекватно...И външността също играе роля.

Голям фен
    Поработи над външността, тя е ключова в 90% от случаите.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LeightonM Виж мнението
    Да,обичам да излизам.Доста често оставам незабелязана от мъжката компания обаче, в сянка съм на приятелките си,макар че не съм срамежлива и не е като да тоя свита и затова да не ме забелязват.Не знам,надявам се скоро да разбера къде греша.Мисля,че проблема ми е ,че не знам как да предразполагам хората ,така е и с някой от приятелите ми.Просто много често не знам как да се държа в дадена ситуация и изглеждам неадекватно...И външността също играе роля.
    Сама си отговори.

Може да пробваш да се отделиш от стадото. За разнообразие.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Не толкова върху външността , а както самата ти каза , някак си трябва да се научиш да предразполагаш хората около теб , защото доста са в случаите , в които хората са самотни , именно защото не умеят да предразположат хората и да им покажат някак си , че имат интерес , да ги грабнат ..

^Точно.Така е!Много трудно показвам интерес и мисля,че често оставам недоразбрана.

^Точно.Така е!Много трудно показвам интерес и мисля,че често оставам недоразбрана.
    Може би там е основният проблем .. Поработи върху това

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Познато ми е това с купона с приятели...Странно е когато с приятели и пак да се чувстваш самотно...Но такъв е живота. Ако усещаш, че има нещо в теб което те кара да си с ниско самочувствие и ти пречи да не можеш да изградиш връзка, промени го. Аз примерно тренирам от скоро, защото не се чувствам добре в кожата си.
    >>DjBelev<<

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Аз за това никъде не излизам с приятели.Или отивам в друг град в дадено заведение или въобще не излизам.Но това не ме прави асоциален или такъв без приятели.Просто важното е приятелите ти какви са.Ако има една "черна овца" която тайно те ненавижда и т.н. и т.н. всичко отива по дяволите.Затова и аз нямам много приятели,но и не се чувствам самотен.Просто си отбирай приятелите и давай по отворено към момчетата

Супер фен Аватара на sladura89
    Не се тревожи аз за пръв път имах връзка като бях на 19! Ами явно трябва да действаш повече, ако си харесаш някой да му покажеш по-ясно, че си го харесала или дори, ако е нужно ти да направиш първата крачка, няма нищо срамно в това 21 век сме и момичетата често са по инициативни от момчетата .
    Също пък има вариант, ако не можеш да започнеш сериозна връзка то поне да си намериш friends with benefist!

^Благодаря на всички!Държанието ми в общи линии е такова защото преди доста лесно се привързвах и доста често после ме отсвирваха.Затова и станах малко по-затворена към момчетата,по-срамежлива.Ще поработя над себе си,но като цяло в моя град(малък е) и моето обкръжение няма такива момчета,които да ме привличат с нещо.И тук не говоря само външно ами и чрез държанието си,доста са несериозни затова и казах,че едва ли скоро ще дойде и моето време просто защото нямам много контакти,не общувам с много нови хора.Ще видя все пак,надявам се и мен да ме огрее! ))
    Последно редактирано от LeightonM : 04-08-2015 на 08:08

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението

Може да пробваш да се отделиш от стадото. За разнообразие.
    това!
    след време ще разбереш, че тея групички, 'дето се сформират в училище, са далеч от приятелски;
    по написаното от теб, ще ти го кажа така - тея пикли изобщо не ти мислят доброто))
    вече си на 18, вместо да се тревожиш, че си нямаш гадже, с което да се натискате на общи събирания, тревожи се за това, че нямаш изграден характер и функционираш като прилежаща към фустите на няк'ви кифли. това е доооста по-притеснително;
    успех в начинанието!)

//и това - https://www.youtube.com/watch?v=muBrTexBm_M , защото се сетих за него, като ти видях ника)

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Не се тревожи аз за пръв път имах връзка като бях на 19! Ами явно трябва да действаш повече, ако си харесаш някой да му покажеш по-ясно, че си го харесала или дори, ако е нужно ти да направиш първата крачка, няма нищо срамно в това 21 век сме и момичетата често са по инициативни от момчетата .
    Също пък има вариант, ако не можеш да започнеш сериозна връзка то поне да си намериш friends with benefist!
    Къде живееш?

Град, улица.

Ще получиш един хубав beneFIST от dreamwalker.
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-08-2015 на 09:51
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Къде живееш?

Град, улица.

Ще получиш един хубав beneFIST от dreamwalker.
    Град: Х***ва ливада, улица: Кал до колене, номер: дръж ме да не падна!
    А не благодаря? Още не съм минал на отсрещния бряг!
    Последно редактирано от sladura89 : 04-08-2015 на 10:44

^Благодаря на всички!Държанието ми в общи линии е такова защото преди доста лесно се привързвах и доста често после ме отсвирваха.Затова и станах малко по-затворена към момчетата,по-срамежлива.Ще поработя над себе си,но като цяло в моя град(малък е) и моето обкръжение няма такива момчета,които да ме привличат с нещо.И тук не говоря само външно ами и чрез държанието си,доста са несериозни затова и казах,че едва ли скоро ще дойде и моето време просто защото нямам много контакти,не общувам с много нови хора.Ще видя все пак,надявам се и мен да ме огрее! ))
    Мхм как така София е малък град? Освен това е много важно и какво си мислим, то мислите привличат и хората, с които сме! Не се вълнувай много от чуждото мнение на твои приятелки или други важното е ти какво искаш, ако не си намерила някой подходящ имаш 2 варианта или да чакаш да се появи или да си намериш нещо неангажиращо, зависи какво искаш ти!
    Последно редактирано от sladura89 : 04-08-2015 на 10:42

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    това!
    след време ще разбереш, че тея групички, 'дето се сформират в училище, са далеч от приятелски;
    по написаното от теб, ще ти го кажа така - тея пикли изобщо не ти мислят доброто))
    вече си на 18, вместо да се тревожиш, че си нямаш гадже, с което да се натискате на общи събирания, тревожи се за това, че нямаш изграден характер и функционираш като прилежаща към фустите на няк'ви кифли. това е доооста по-притеснително;
    успех в начинанието!)

//и това - https://www.youtube.com/watch?v=muBrTexBm_M , защото се сетих за него, като ти видях ника)
    Знаех си,че ще получа и такъв коментар.Не сте ме разбрали(или може да не съм се изразила правилно).Изобщо не ходя подир гъза на приятелките ми.Имам изградена индивидуалност и определено мога да взимам сама решения,но на събирания какво,сама ли да си празнувам?Или на кафе примерно?Обичам и да съм сама понякога,но не за дълго.Това за гаджето(не обичам тази дума) изобщо не е ,за да се натискаме на някакви събирания.Просто мисля,че е нормално на тази възраст да се интересувам от такива неща и да се притеснявам,че нямам никакво понятие от тях защото не съм малка.И това също изгражда характер-разочарованията ,хубавите моменти ще допринесат за моето лично израстване и ще си извадя някакви поуки за напред. Просто мисля,че не е много нормално за тези години да не съм имала една свястна връзка особено в наши дни.Но както казах проблема сигурно е в мен и аз съм си виновна.

П.С. Много се разписах,сори.

sladura89- не съм от София,информацията в профила ми е грешна

Град
    Dreamland
    Просто мисля,че не е много нормално за тези години да не съм имала една свястна връзка особено в наши дни.Но както казах проблема сигурно е в мен и аз съм си виновна.
    Нормално е. Не познавам много хора, които са имали свястна връзка в тийнейджърските си години.

Не си виновна, поддаваш се на peer pressure.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си