- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Емил Конрад
Гледали ли сте клипчето на Емил- Странната Лю ов? Ви те го и ми кажете как се казва програмата в която Емил пита., ще има ли гадже?
Нищо не разбрах![]()
Последно редактирано от SheIsWolf : 04-04-2015 на 08:51
Не съм си правил труда да го гледам тоя. Мисля, че не заслужава и плюнката ми.
Самуил Петканов е класи над него.
Welcome to the Jungle...
Не пишете в темата, точно това му е целта на тоя гнусен педал.
- Фамилията "Конрад" от къде я измисли?
-Аз съм наполовина германец, наполовина арменец, това си е моята фамилия.
ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
Просто не мога да разбера защо тая отрепка е толкова известна... даже се намериха вече и хора които го копират. Прави си някви клипове как говори и хората му се лепят? Това е и още една причина да мразя хората... толкова сте лесни за манипулиране. Тоя емил ако беше от моя град щях специално да изляза от у нас да го търся с патлака по целия град и да си спомня колко нахално ми качваше клиповете в Vbox-a и в същото време да гръмна 2 пъти по коленете и да остане сакат за цял живот.
Female аре с теб двамата да се оговорим да го биеме аре аре бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Фемале то по тая логика трябваше да мразиш и Даниел Петканов лудия репортер защото и при него е същата работа
Определено има някои добри попадения, други ги копира от английски ютубари, но ако на човека му харесва да прави видеа, а на много хора им е интересно да ги гледат, не виждам какво ви пречи на вас, че го хейтите така. Като не ви е интересен, винаги имате опцията да си пуснете нещо друго.
Не знам кое е по-жалко, да плюете човек, защото е успял или да плюете човек, който не го познавате.. Гледал съм му почти всички видеа и съм чел книгата му, защото ми я подариха, защото не бих дал 10 за такава книга, като мога да си взема някоя на Кинг. Някой от видеата му ми харесват, по-скоро повечето, но последните 10-12 не съм ги гледал. Книгата не ме впечатли, много е клиширана..
А Фимейла пак почна да се филмира, щял да го стрелял с патлака, който го има само на CS 1.6 или пък че той най-нахално му е казвал клиповете..
Има търсене, има предлагане..
Мен не ме кефи хич, банален ми е, ама и не съм му и в таргет групата, клипчетата му са за да се харесат на широката публика младежи.
Намерил как да изкарва пари по най-ефективен начин, и изкарва :д
Като родния ни "елит", те пък само се излагат с някакви безумни и идиотски изцепки, и провокации, което пак е супер тъпо, ама им изкарва трапезата на масата :д
За мен чисто и просто той си изкарва кинти така, вече че масовата аудитория се смее на неща, които на мен не са ми смешни и не ме радват, говори, че имам различни предпочитания и просто отказвам да консумирам продуктите му, вкл. да гледам клипчета и т.н.
Приемам образа му пред хората като продукт, който е за продан, а не като негова същност.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...