.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

^Благодаря на всички!Държанието ми в общи линии е такова защото преди доста лесно се привързвах и доста често после ме отсвирваха.Затова и станах малко по-затворена към момчетата,по-срамежлива.Ще поработя над себе си,но като цяло в моя град(малък е) и моето обкръжение няма такива момчета,които да ме привличат с нещо.И тук не говоря само външно ами и чрез държанието си,доста са несериозни затова и казах,че едва ли скоро ще дойде и моето време просто защото нямам много контакти,не общувам с много нови хора.Ще видя все пак,надявам се и мен да ме огрее! ))
    Последно редактирано от LeightonM : 04-08-2015 на 08:08

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от LeightonM Виж мнението
    ^Благодаря на всички!Държанието ми в общи линии е такова защото преди доста лесно се привързвах и доста често после ме отсвирваха.Затова и станах малко по-затворена към момчетата,по-срамежлива.Ще поработя над себе си,но като цяло в моя град(малък е) и моето обкръжение няма такива момчета,които да ме привличат с нещо.И тук не говоря само външно ами и чрез държанието си,доста са несериозни затова и казах,че едва ли скоро ще дойде и моето време просто защото нямам много контакти,не общувам с много нови хора.Ще видя все пак,надявам се и мен да ме огрее! ))
    Мхм как така София е малък град? Освен това е много важно и какво си мислим, то мислите привличат и хората, с които сме! Не се вълнувай много от чуждото мнение на твои приятелки или други важното е ти какво искаш, ако не си намерила някой подходящ имаш 2 варианта или да чакаш да се появи или да си намериш нещо неангажиращо, зависи какво искаш ти!
    Последно редактирано от sladura89 : 04-08-2015 на 10:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си