- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Здравословно хранене, диети, упрацнения ??
Здравейте,
От около месец правя упражнения и се храня по-здравословно, ям по-малки порции и не ям вредни храни или такива с много калории.Виждам резултат, бедрата ми станаха по-стегнати и слаби, но и гърдите ми станаха по-малки.Затова реших пак да ям нормално( здравословно, но да си увелича порциите), защото съм на 16 и сега се развивам и ме е страх да не би това да повлияе на растежа на гърдите ми. Исках да ви питам дали ако почна да се храня пак така като преди( средно здравословно смисъл без вредна храна само от време на време ) и продължавам да правя упражнения( около 100 кляка, 50 коремни преси и по 50 от едни други 2 упражнения )отслабването, което забелязах ще изчезне?? Благодаря предварително.![]()
Ако тренираш редовно и не ядеш боклуци постоянно (понякога може) ще отслабнеш и ще се стегнеш .
Трябва да изгаряш повече калории отколкото си поела - затова внимавай с порциите .![]()
2 хамбургера дневно, иначе циците ти ще станат кат ст'инка под балатум :/
са сериозно: Циците ти са мазнини. Сваляш мазнините overal, сваляш циците. Нямаш избор, освен ако генетично не си предразположена към това да си държиш циците и да сваляш от другите места, тогава ще си ебаси късметлийкатауви, не си.
Ако правиш същите упражнения и започнеш да ядеш повече се очаква да започнеш малко по малко да качваш кг, дали ще са мазнини? не е сигурно, дали циците ти ще пораснат? не е сигурно,затова по-добре продължи така и яж от време на време квото искаш (това се нарича cheat meal) или пък си сложи всяка неделя за бухане на боклуци колкото искаш (това се нарича cheat day)