- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Мормони във форума
Имаме ли мормони във форума?
Познавате ли мормони?
Ходили ли сте на сбирките им?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
и на фимейла му говорих в женски род заради снимката
ама ти си женствен, няма се обиждаш
за мормони не знам, ама морони бол
Логично е да си/сме запознати с обкръжението си.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не си го и помисляй.
ходил съм само веднъж, като преди това ми подариха един екземпляр от книгата на мормон, по принцип младите им служители са свестни момчета, но ако става въпрос за препоръки, лично аз не смея да препоръчам посещаването/следването на такава църква
Последно редактирано от npp : 04-09-2015 на 02:49
Мормоните не ползват интернет, значи истински тук няма
Ярослава пиши моля те
Няма как да намериш нещо там, където го няма. В Наказателния кодекс пише всичко, което е нужно. Библията за мен не е нищо повече от сборник с разбиранията за живота от онези времена.
тя вярата не е дадена за да се говори несмислено за Бог и нея, но си има учение, което може да се следва чрез нейното правилно упражняване, тогава човек ще намери истински смисъл в нея, традицията (сама по себе си), макар и най-древна, не е сигурно доказателство за нейната достоверност, но да понесеш своя "кръст", т.е. да започнеш и продължиш да упражняваш правилно вярата в Онзи, Който наистина е истинският Бог (поемайки пълна(та) отговорност), това е надеждният път осеян с Неговите обещания за изобилен и вечен живот, но това може да означава да трябва да изпитваш всичко(1 Солунци 5:21), как човек намира начин да се представи достатъчно добре за да сполучи в своя земен житейски път?!, така и може да търси онова, което е благоприятно пред истинския Господ Бог, а то е именно онова, което е добро за всички човеци за изобилен и вечен живот в Него за всички тях(Римляни 12:17, 1 Тимотей 2), ти искаш да си свободен, да разполагаш със свобода на словото и др. видове свобода, но кой може да ти отнеме свободата да желаеш само добро(то) на другите, която е най-малкото вътре в теб?!, при това тя е съвсем безплатна, понеже никой не може да те накара да плащаш данък или какъвто и да е друг налог за онова що е на сърцето, нито има закон в истинския Бог против вършенето/правенето на добро(Галатяни 5:22-26)...
Последно редактирано от npp : 04-10-2015 на 17:37