- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Мормони във форума
Не честно, да вярваш в извънземни разбирам, но да вярваш в Бог, особено тоя представен от религиите е просто потресаващо.
извънземните са факт, а не е за вярване. ти не разбирай буквално всичко
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
моите убеждения са че религията е създадена за да сплотява хората
но в днешния свят той вече няма място в ежедневието на хората и със следващите поколения бог ще влезе в учебниците по история и това ще е
и мисля че това си е факт и е неизбежно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Харитов, лягай да спиш!
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Питай човека в инвалидна количка
Не ме питай мен тъпи въпроси, всеки с посоката си
Сега питаш кой е създал човека, виж колко си глупава, е едно време са се питали кой създаде огъня.
След 100 години вече и първолаците ще знаят кой е създал човека, и все ще има такива като тебе да питат кой създаде материята? И ест да знаят отговора- бог. Ама след още 100г вече няма да има никви въпроси щото вече няма да сме на тая планета а на някоя друга.
виж се само колко си глупава, ти въобще не разбра кво ти отговорих
не случайно ти казах това с огъня примерно, това значи че ако все още не сме открили отговорът на тоя въпрос не означава че бог го е създал а че просто Още не сме го открили, а това със сигурност ще стане, и после въпреки всичко все ще има глупаци които да питат друго, което още не сме открили но естествено ще открием и пак ще открием че не е бог а нещо базирано на логика и все още ще има глупаци които не оценят логиката защото просто са зациклили или им е по- лесно
на такива като вас мястото ви е в църквата, да подпалвате свещи
не теми