Дрийм, права беше, че няма смисъл да се обеснявам... няма да разберат.

Не е важно колко ще години ще живееш, а как ще живееш. Ако живееш, само за да можеш да те има като материално чучело, то няма значение колко години ще живееш. Никъде не съм казвал, че науката е нещо грешно, дори призовавам хората да работят над нея, но тя не е всичко. Обезсмисля се, когато нямаш Дух.

Задоволявам си тялото с материалните добивки, защото съм роден в 21 век. Свикнал съм и живея в общество, в което няма начин да бъда приет като абориген. За сега не съм видял полезен и съобразен с природата човешки инструмент или оръдие на труда, но пък за сметка на това смятам, че може да се вградят много екологични методи и закони в обществото. Човека така или иначе ще продължи да се развива в своето технологично ''превъзходство'', което не го отричам. Катаклизъм най-вероятно сами ще си го причиним. А традиционното билкарство започва да се завръща, както и биоземеделието от поне 20 години, докато един ден ще се наложат като основи, вероятно след пореден апокалипсис, или защото организмите ни няма да издържат на изкуствено влияние.

Вие не си мислиете, че мореплавателите преди 500 години, за които светът е бил необятен, са живеели по-зле. А бъдещето ни може също така, да е толкова ограничено, за обикновенния човек, че красотата да е нищожно явление.