Първоначално написано от
LoadRunner
Еее значи... уж си плащаш членския внос ама не са те водили на обучения, как се водят преговори, как се привличат нови клиенти ;} или викаш тънкостите на занаята не са за новаците още.
Ами освен да ти кажа че- това е живота, ти просто бягаш от тая реалност, сивост и скучност, и самота. Това е реалния живот. Колкото по- бързо го проумееш толкова по- бързо ще го приемеш и примириш.
Ти и тези като теб за мен просто поради някви причини и страх от самота и липса на принадлежност решават че тр да приемат нечии вярвания за да влязат в нечий кръг на обкръжение за да се причислят към нещо, някой, и да кажат Аз съм мормон (примерно) ходя на сбирки и обсъждаме. Близки сме си. Помагаме си. А не- аз не вярвам в нищо, аз съм реалист, живея си нормално, сиво, да речем скучно, ежедневно, знам как съм роден и със сигурност ще умра, страх ме е че може нищо да не постигна ама ко да се прави, вярвам само в собствените си възможности а не в смехории като съдба и бог да речем. Ми да сиво звучи и празно защото си е такова, освен ако не си тв звезда, тогава няма да ти е празно и прогнило.