- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво ми е??
на 15 съм и напоследък усещам как започвам да се възбуждам щом видя чичо си или баща си. и двамата са страшно секси. чичо ми е полицай и тялото му е направо невероятно а татко ми си е просто слаб но пак си има леки мускулчета. няколко пъти съм виждал как хуя на чичо ми му се очертава в тънките дънки (това е така защото той лятото е почти винаги без гащи) няколко пъти също така съм му виждал и топките заради късите дънки и един път бяхме на терасата само аз чиче и баща ми и единия крачол на късите дънки на чичо ми беше разпран и когато се разкрачеше или ходеше или просто седеше пишката ми излизаше. той има наистина много красива пишка..... и оттогава не спирам да се възбуждам когато го видя... днес дайе го видях само по хавлия и за малко да му скоча отгоре.. а баща ми доста често го виждам по гащи и сме си само ние двамата сами. доста често го виждам възбуден и си дърпа хуя 2-3 пъти и толково и тогава на мен ми се иде да изригна и да го изнасиля... а и веднъж си беше обул едни мои къси летни панталони с къс крачол които ми бяха омаляли и тъи като той нямаше какво да облече, реши да обуе тях и пишката му се очертаваше идеално дори топките се виждаха... и постоянно сядаше до мен и погледа все ми беше там (сиг е забелязал... нз)
но въпреки това аз си харесвам момичета.. даже съм си харесал едно и искам скоро да станем гаджета ноо каквото дойде.. :ДД
така че моля ви помогнете ми с нещо.. каквото и да е
И аз тва се чудя бати троловете.то не трол ами ГНОМ!!!
И накрая се събуди плувнал в студена пот и паднал от леглото, и се успокои, че е било само един лош кошмар!![]()
Един репортер на име Даниел Петканов правеше репортаж за хомосапиенс и случайно забеляза един циганин да стои и да пише нещо на една скамейка и Даниел Петканов му извика:
-"Ей , хомо. Ей , хомо"
И той отиде при циганина и го потупа по гърба и му каза:
-"Ей , хомо как си?"
Циганина си притесни и каза:
-"А а а , не мога да дам обяснения сега" и циганина се отдалечи притеснен и Даниел Петканов каза:
-"Какво , чакай , ела да видиш какво написа Асан+Аско и Сали"
След като с репортерите прочетоха това което циганина беше написал Даниел извика на циганина:
-"Ей , бате , ти си страшно хомо бе , я ела тука да те видя. ХАХАХАХАХА"
и той се засмя. И се затича към циганина и му каза:
-"Ама нещо те засегнах ли? Нещо на хомо ли те обидих?
циганина му отговори:
-"Не бе , не искам да коментирам бе човек. ААААА , махай се оттука казах!"
е https://www.youtube.com/watch?v=zhUWIrOwnUs отначало го гледай първия човек който разпитваше. Хомосексуален мангал се притесни! Виж бе!