Здравейте, имам проблем, който ме измъчва и ме кара да се чувствам ужасно.. Имам приятел, който много обичам, той мен също, и двамата сме силно привързани един към друг. Никога не сме си изневерявали, просто при самата мисъл за изневяра изпитваме чувство на вина (с две думи, сърце не ни дава да си го причиним)..С това описние на връзката ни, искам да отхвърля възможността за изневяра. Нека пристъпим към проблема, който е следния... От около 6 месеца насам, забелязвам, нежеланието му да прави секс с мен, предпочита оралните ласки и все така се случва, че аз оставам незадоволена, той свърша, а за мен нищо. Няколко пъти съм му задавала директно въпроса, защо не иска да правим секс и неговият отговор е, че е твърде изморен. Не съм грозна, имам хубаво, стегнато тяло, смея да твърдя, че доста мъже искат да са на негово място.. Не мога да си обясня откъде идва проблема.. Когато правим секс, чиято продължителност е не повече от 5 минути, той претупва нещата и гледа да преминем към "оралния завършек". Имам чувството, че не го интересува, дали на мен ми е хубаво.. Случвало се е да не правим секс 10 дни, през които, обаче аз го задоволям и по 2 пъти на ден... Възможно ли е да правя свирката толкова хубаво, че да я предпочита пред секса с мен? Много ви моля, дайте ми отговор на въпроса, много се измъчвам и страдам, обичам го и не искам да му изневерявам, но той прекалява и се страхувам, че един ще ми писне от неговото пренебрежение и може да направя неща, които да съсипят връзката ни! Благодаря ви предварително..