.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Как да му пиша?

Има едно момче от фитнеса, което много съм си харесала. Имам го в приятели във фейсбук, но изобщо не си харесваме снимки и никога не сме си писали. Във фитнеса ме гледа странно Наистина много го харесвам... но той изглежда много високомерен има страхотно тяло ( страхотни мускули ).Не знам как да му привлека вниманието, как да му пиша. Страх ме е да не ме отхвърли... А и никога не съм правила първа крачка и не знам. Дайте ми някакъв съвет

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не се страхувай и му пише там - здрасти, как си
    или му лайкни снимки първо, да видиш дали ще ти лайкне и на теб
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Преди бях му харесала 1 снимка ама той не отвърна

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ами, по принцип мъжете са ловци и стрелят първи, но има някои по-пасивни - много вглъбени в себе си или много срамежливи :д Може и да не се сеща че си ти, или да си има приятелка, или да е сериозно влюбен, ама нищо не пречи да му пишеш, ако не тръгне разговора - горе главата, поне няма да се чудиш "какво , ако"
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Имам чувството, че вече всяко чувство или комуникация се измерва в лайкове, шарвъния, коментарчета и чатове.. Излезте от тоя фейсбук. Едно "Здравей" на живо е хиляди пъти по-усмихващо и приятно от каквито и да било емотикони в чата.

Мега фен Аватара на galaxy29
    пиши му с език ;/ и без това май си тъпа и за друго не ставаш..

представи му се там че си от фитнеса и го питай нещо свързано с фитнес да му привлечеш малко вниманието а не да си като поредната му фенка може би и ако те отебе, блъскай повече във фитнеса да направиш едно брутално телце и пробвай пак

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен Аватара на zombolovesu
    siri can't find the problem please try again

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Имам чувството, че вече всяко чувство или комуникация се измерва в лайкове, шарвъния, коментарчета и чатове.. Излезте от тоя фейсбук. Едно "Здравей" на живо е хиляди пъти по-усмихващо и приятно от каквито и да било емотикони в чата.
    Не мисля ,че някой би могъл да се изрази по-точно !

тия от фитнеса са големи задръстеняци.Специално аз ги познавам много добре.
    Просто имаш нужда от подкрепа.Мисля ,че просто си го харесала ,но само толкова.

започни да се усмихваш по-често и не мисли дали някой те харесва или не .Важното е да се приемеш

Можеш да го отблъснеш така. Не е ли по-добре, когато го засечеш отново там във фитнеса да му кажеш "здравей, не сме ли се виждали преди?". Ако те изгледа странно и студено, което е възможно се направи на ударена и кажи: "моите извинения, мисля, че се обърках с друг човек". Обърни се и не се занимавай повече - един вид все е едно е станала грешка и контрата ще е в него. Не смятам, че е нахално, ние сме социални същества, добре е хората да разчупват веригите и да общуват на живо, отколкото онлайн. Разбира се, човек не бива да досажда, ако не проявява интерес отсрещната страна, ще се дръпне.
    Естествено иска се повече кураж, но представи си колко тъпо ще стане, ако му пишеш във фейса и той не ти отговори, после ще те е срам да идеш на фитнес и да го погледнеш в очите.

Цитирай Първоначално написано от BlauMeise Виж мнението
    Можеш да го отблъснеш така. Не е ли по-добре, когато го засечеш отново там във фитнеса да му кажеш "здравей, не сме ли се виждали преди?". Ако те изгледа странно и студено, което е възможно се направи на ударена и кажи: "моите извинения, мисля, че се обърках с друг човек". Обърни се и не се занимавай повече - един вид все е едно е станала грешка и контрата ще е в него. Не смятам, че е нахално, ние сме социални същества, добре е хората да разчупват веригите и да общуват на живо, отколкото онлайн. Разбира се, човек не бива да досажда, ако не проявява интерес отсрещната страна, ще се дръпне.
    Естествено иска се повече кураж, но представи си колко тъпо ще стане, ако му пишеш във фейса и той не ти отговори, после ще те е срам да идеш на фитнес и да го погледнеш в очите.
    награда за най-тъп подход

по-добре да го пита за някакъв уред, за какво е и как се правят упражнения от колкото да я вижда във фитнеса и накрая да отиде и да го пита "виждали ли сме се преди"

е 420 какво толкова? Всеки сам си преценя. За мен не е тъп подхода.

Когато пак се засечете във фитнеса, виж на кой уред прави, отиди при него и го попитай колко още серии има, ако има още да прави го попитай дали иска да се редувате. Няма начин да откаже... Ходи наперена и му се усмихвай. Дръж се сякош той не е единствения на тая земя!

Голям фен Аватара на akinom
    а ма пача некадърна, върви си обръсни четината, избърши си сополите от носа, свали си целулита от гърба, изтрий си грозния лак от ноктите, махни си тъпия фейсбук и спри да гледаш момчето, как няма да те гледа странно ма, кокошке. Тренирай си, фитнеса не е за запознанства, и зпомни, гнусен червей ти нещастен, момчето е инициатора! Ти си просто космата повлекана
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

GoodEnough
    Guest
    Мен защо ли момичетата от фитнеса не ме заглеждат ? . Някой беше казал нещо за високомерието на момчетата във фитнеса. Изобщо не е вярно. Зависи от човека. Може да ти се е сторило така, понеже мотивацията е важна за тренировката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си