Здравейте! Това ще ми е първият пост тук, като вече регистриран потребител. Преди само четях темички, но искам съвети или просто някой да сподели подобни случки.
Скоро навърших пълнолетие. Когато си "празнувах" рождения ден беше само от близък кръг от приятели и аз просто исках да сме всички заедно и да си прекараме добре. Така и беше. По принцип аз не пия често алкохол и не понасям също, така че бих казала, че лесно се "омайвам". Та така де, пихме, смяхме се, прекарахме си добре. След като си тръгнахме аз, една приятелка и най-добрия ми приятел решихме да се поразходим малко преди да се приберем. Не знам защо, но по едно време ми стана супер криво, валеше и си мислех, че няма да ме забележат защото сълзите ми се стичаха като вадички по лицето, ама уви той ме забеляза и така успокои ме, прегърна ме. Пак си продължихме, но момичето трябваше да си тръгне по-рано. Двамата с него останахме на една спирка и пихме горещ шоколад . Беше ми много приятно и забавно. Това да се прегърнем за нас е съвсем нормално и не беше нищо ново за мен. Обаче той беше някак по-гальовен ако мога да кажа. И така докато не трябваше да си тръгнем. По-рано на спирката го бях издразнила с нещо и той ме беше ухапал за ръката. Преди да се разделим аз на майтап му казах, че му се сърдя и той ми каза " Извинявай, де моляте. Виж, виж, обърни се за малко, моля те. " И аз се обърнах защото мислех, че ще ме прегърне ама той ме целуна! Ей така от нищото. И се разделихме все едно нищо не се беше случило...
От тогава не спирам да мисля за това .... в главата ми е каша и не знам какво да правя ...