- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново провал
Здравейте, приятели! Обречен съм на поредния провал, в опитите си да намеря приятелка, при това не за една вечер. Ще ви разкажа какво точно се случи.
Понеделник вечерта излизам на кафе с 2 приятеля. Минава известно време, до нас сядат две мацки с едно момче, което не сяда до тях, а срещу тях и те гледат към мен, тоест седнали са едва ли не срещу мен. Въпросното момче им е добър приятел, нищо повече.. Такаам. Харесах си едната мацка и я гледах от време на време, докато не си тръгнаха. По-късно я намерих във фейса, а моя приятел намери другата мацка. Дотук нищо необичайно. Започнахме да си пишем с момичето, като се започна с това от къде съм и намерил фейса и т.н., и след като и казах, че ми е позната от някъде и едва ли не и знам името, се започна лека полека един интересен чат, който се превърна въпросната вечер в така наречената по тийнеджърски дума "зарибявка", започнаха да се пишат целувки, думички от рода на "пате" и т.н. Доволно ми беше и си легнах с мисълта, че едва ли не имам късмет и може да се получи нещо. Ден втори: през деня работя, чатим си, докато съм на работа (не ме оставяше и за минутка), пак целувки, всичко. Вечерта отново двете момичета отиват на кафе, тоя път друго (не мисля, че има значение) и ни викат и нас. Аз отивам, отново с две момчета, но този път не с момчето, което намери нейната приятелка първата вечер, а друго.. Такам, нейната приятелка си харесва случайно точно него. Седнахме ние на масата до тях и при първото излизане на мацката да пуши отвън, излезнах и аз и се награбихме, както се казва.. Целувахме се, прегръщахме се, лафихме си отвън за нещата от първата вечер и така.. Вечерта приключва, всичко отново точно, аз весел. Ден трети: отново работя, отново си пишем, всичко точно.. Вечерта обаче мацките ни канят с момчето, което нейната приятелка си е харесала в тях - да гледаме уж филм. Казаха ни само да вземем нещо от някой магазин, ако искаме, защото пили уиски и кола, няма значение. Взехме ние там някво мезе, отидохме и така масичката беше бая нагласена, салатки, мезенца всичко. Седнхаме ние - моя приятел до едната мацка, аз до другата, времето си минаваше, в течение на обстоятелствата се преместих на диванчето до тях всичките, понеже беше голямо а аз седях на една таборетка.. И понеже си бяхме само четиримата, лека полека започнах да награбвам мацката - закачахме се, целувахме се, и не знам кой и защо предложи, но телевизора се угаси, стана тъмно и.. уж донесохме лаптопа да гледаме въпросния филм.. в стаята бе напълно тъмно.. филма не бе от най-интересните и лека полека и аз и моя приятел награбихме мацките, яко целувки, вече напълно бяхме "полегнали" на това диванче и едва ли не не правихме секс дето се казва, даже на мен ми стана странно по едно време.. спря се филма и се продължи с .. целувките да речем и флиртуването.. стана време моята мацка да си ходи и аз я изпратих естествено, после се върнах, изпушихме една цигарка с другата мацка и с моя приятел си отидохме напълно доволни, при положение, че това бе едва на третия ден, а едва ли не не стигнахме до секс с мацките.. въпреки че точно аз не търся това на третия ден.. Прибрах се в дома повече от доволен, преди да си легна, с мацката толкова разгорещен чат проведохме, че буквално започна да ми намеква за секс.. но бе късно и и казах че ще лягам, защото на следващата сутрин отново бях на работа.. такаам. Ден четвърти (вчера): отново работя, мацката ми пише, долу-горе добър чат си водихме, но забелязах, че нито целувки имаше, нито нещо весело в самия чат, каза че не и било ден, не знам си какво, викам си окей, всеки има такива моменти.. вечерта мацките отново ни викат на кафе (отново с техния приятел), този път отидох сам, седнах между двете и като че ли я нямаше тази тръпка между мен и мацката, нито погледите и бяха такива, нито допир с ръцете, нямаше го този флирт да речем.. стояхме, стояхме, заминаха си, тя дори и лично на мен чао не ми каза, само ми помаха, когато се качваха в колата на приятела си и аз си заминах естествено.. Вчера вечерта обаче усетих, че има нещо гнило, понеже не съм на 10 годинки и реших да и пиша, за да разбера причината дали е в мен или не.. тя най-накрая изплю камъчето и каза, че не искала връзки , защото скоро приключила една, не искала да бъде наранявана , не знам си какво, сама и било най-добре и дори каза, че не иска връзка в близките 2-3 месеца, понеже аз и казах, че може да я оставя да размисли върху това..
Вие какво мислите върху това.. дали наистина момичето е мега спряло и не знае какво иска и само ми е давала празни надежди или има някаква друга причина, като друго момче или пък нещо причината да е в мен, защото това при мен се появява нещо като системно - хващам си една, сваляме се, не знам си какво, стигаме до целувки и накрая нищо - кръгла нула.. ако прочетете другите ми теми, ще разберете, че е така.. Надявам се да ми помогнете , поне малко, ще се радвам да чуя мненията Ви.![]()
кажи нещо по темичката де
От тоя борсук нещо смислено не очаквай да ти каже. Иначе накратко, чул си 1 от култовите оправдания на жените, когато искат да разкарат някой. Предизвикал си интерес, който бързо е загубила, каквато и да е причината няма да я разбепеш, а и не ти и трябва, няма да ти стане по-добре, напротив...
Може би ако я беше изчукал първата вечер нямаше да говори така. Нерешителен си и го е усетила. Но за сериозна връзка с момиче, което ти дава да я награбиш на първа среща не си и помисляй.
Че тя не знае - не знае, но жените понякога очакват мъжете да знаят те самите какво искат. Може би е очаквала той да поеме инициативата и да я вкара в леглото си, а не да я изпрати до тях и да си тръгне. За това след това в чата му е намекнала, че не си е свършил "работата". Във всеки случай е имал шанс да спи с нея, но не и да имат връзка. Може би е за добро, че не се е получило.
Може би е трябвало да отидеш при нея първата вечер когато те е викала, или просто търси неангажираща връзка!![]()
RapExotic, за това и аз си помислих, но как да стане, след като бяхме по двойки на дивана.. ^^
sladura89, първата вечер не ме е викала никъде. Викнаха ни на третата вечер и ние отидохме.![]()
Според мен просто нещата са се случили прекалено бързо и е изгубила интерес.Случвало ми се е доста пъти, не мисля че има много какво да направиш.
По-скоро го е изгубила интереса защото не са се случили достатъчно бързо, колкото не нея й се е искало, а не защото са се случили много бързо.
Ако става въпрос за секс си прав.В такъв случай мацката друго не е и искала, и като се изпусне момента интереса изчезва.
Като се изпусне момента? А, какво се прави, ако изобщо не си хванал такъв момент!![]()
Като цяло всички сте прави. Не може да се гадае, но според мен проблема не е в мен, поне така смятам.
RapExotic, струва ми се, че не си прочел първия пост до край или просто не си разбрал за какво иде реч.
Казах, че на третия ден бяхме поканени в приятелката и, заедно с моя приятел и двамата отидохме. Натискахме се, целувахме се и т.н., но всички бяхме в една стая, е как по дяволите да правим секс при подобни обстоятелства? Иначе ще приложа една снимка от чатовете ни до сега, като горното редче е писаното от нея на втория ден някъде, а под "next" ми го написа даже тази вечер.. Заповядайте:
Мнения?