.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Bulgaria

Има ли възможност ?

Здравейте , това се случи преди 2 дни но днес попаднах на някаква статийка която ме притесни, С приятелката ми правихме секс и след като свършихме махнах презерватива и след около 15-20 минути внезапно тръгнахме да го правим пак обаче не бях влизал а се къпя преди да почнем на ново , а в началото тръгнахме без кондом да го правим ( смисъл втория път , колкото за възбудата , леко вкарване ) възможно ли е неприятна ситуация (бременност) в подобен случай ? ( преди да го вкарам се почистих с мокра кърпичка, нз важно ли е ) Моля без несериозни отговори понеже наистина ми е притеснено Много ви благодаря предварително

Кога ще се научите, че като правите секс, после се миете, а мъжа трябва и да пишка. Иначе има доста по-голям шанс, заради сперматозоидите, останали в уретрата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Е, като махаш презерватива не отиваш ли да си измиеш пениса?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Всеки секс без презерватив си е чисто и просто съгласие за родителство! Пиша го за хиляден път!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма за какво да се притесняваш

Супер фен Аватара на Pug_306
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Всеки секс без презерватив си е чисто и просто съгласие за родителство! Пиша го за хиляден път!
    Това пък е много грешно, ако може да се контролираш и знаеш кога и къде да свършиш няма никакви проблеми. Поне, вие като сте от женски пол, трябва малко от малко да знаете, кога една жена може да забременее, ама и това май не ви е много ясно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си