.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    и имам в С то само 2 ГБ свободни които мн бързо се пълнят с джънк и ме алармира че ми остават по 500МБ в С и му давам disc cleanup.
    И питаш защо имаш проблеми.

цяло чудо е че ти нямаш проблем с нещо
    Тя има абонамент за моята помощ, достатъчно е да ми пише, ще дойда за 5 минути, единственото ми отклонение ще е до аптеката.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Да има малко ама то от половин година ми е толкова и го следях дали ще има нещо ама нищо му няма. Ще го преинсталвам и тва е за сега.

От 6 месеца е толкова, значи не си ъпдейтвал OС и може това да е причината за сините екрани

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    От 6 месеца е толкова, значи не си ъпдейтвал OС и може това да е причината за сините екрани
    Ама тя ОС то сама се ъпдейтва и то постоянно, казвам че ми е останало въшливо място в С то от половин година което си е притеснително но нямам за сега/ до сега време да се уча да преинсталирам и заради малкото място не съм забелязвал проблеми ама синия екран няма от кво друго да е освен от ОСто.
    Ще го преинсталирвам и това е.

Еми прочети си лог файловете, там ти е написана причината.
    След инсталация на ъпдейти WIN има опция и за чистене на стари, което понякога освобождава поне гигабайт място.

Мега фен
    Друг въпрос
    В последната седмица 2 пъти се случи нещо, компа е заспал и когато го събуждам с клавиатурата, събужда се и веднага изскача син екран и пише разни неща но много бързо преди да съм прочел кво пише и се рестартира.
    Та това проблем с уйндолса ли ще е, смисъл ако го преинстална дали ще се оправи защото явно има нещо?
    Успях да прчета от синия екран едно от многото неща които пише, че някъде има грешка и ми казва да преинсталирам или махна последните неща/програми които съм инсталирал ама аз от много месеци не съм слагал нищо ново.
    пич, най-лесно да се установи какъв е проблемът е да се направи прясна инсталация на (читав) windows, и след това, преди да започнеш да инсталираш каквото и да било, като изключим нуждата от читави драйвери и евентуални ъпдейти, да тестваш хардуера със съответните програми: prime95 за процесора, memtest 4 за паметта, hd tune за хард диска, furmark за видеото, и някаква добра програма за мониторинг на температурите, тествай с всяка една от тези(първите) четири програми последователно, и ако се окаже, че компа се дъни по време на тестване с някоя от тях, значи проблемът е хардуерен и е свързан със съответната хардуерна част, за която е предназначена тестващата програма, така първо трябва да се реши проблема с евентуални(те) хардуерни проблеми, след това вече ще може да се установи дали някакъв софтуер не е причина(та) за срив на системата, когато се инсталират и тестват един по един последователно

Ново

От скоро (1 седмица) за пръв път започна да ми се появява (рядко да кажем 5-6 пъти) това нещо http://prikachi.com/images/496/8080496C.jpg като си пусна нета дали ще е мозила или хром няма зн. искача това, или като си браузвам .. може и днес да не се появи ама утре ей така от нищото като заредя нова страница примерно и ще ми се появи?!?

Някой знае ли нещо по въпроса. Като го пусна в гугъл ми дава грешка (а то самото май е на гугъл някаква защита)

Ако не ползваш прокси, значи се генерира много голям трафик през твоето IP, смени търсачката и няма да ти се налага да доказваш, че си човек и да го доказваш на машина

Да ама случвало ли ти се е.
    Така е, смисъл че в разяснението така пише, също пише и че може да е злонамерен софтуер т.е. някой вирус.
    И да това е на гугъл, малко кофти ми звучи да не ползвам гугъл.
    Най- вероятно като го преинстална по- натам ще се оправи.
    Ами незнам дали съм с прокси, до колкото ми е известно не. Нет стандартно прекаран от Близу.

Може да е много неща, аз ти написах тези, които почти винаги са причината.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Както папугай каза, като си през прокси се получава така.
    Предполагам, че това се случва у вас и има и други хора/машини в мрежата, които ползват същото ип.
    И се сещам още един вариант - провайдъра ти да не би да ти нат-и ип-то, можеш ли да провериш ип-то ти на wan порта на рутера и след това в интернет да напишеш - what is my ip, и да видиш дали ип-то което ти е на ван-а е същото като това, с което те виждат навън?
    Иначе, проблемът е , че от твоето ип се правят много заявки.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

да ама що никой не спомена че може да е вирус, защото няма как ей тъй просто от незнам си колко години изведнъж да се появи. Значи нещо генерира, съмнявам се само в една програма понеже я дръпнах от първия линк в гугъл преди месец.
    Иначе само аз си ползвам компа

Относно ИП-то
    това на рутера.. кое тр да гледам IPv4...... или Default gateway...
    защото ми съвпада това на Default gateway и това от What's my IP
    (ако се сещаш за кво ти говоря)

Мега фен
    http://w3.win.tue.nl/nl/onderzoek/on...n/sequoiaview/

https://www.google.com/search?q=sequ...able+windows+7

https://www.google.com/search?q=sequ...windows+7+bsod

не знам що се занимаваш от папагала съвети да търсиш. Най-много да седне да ти обяснява колко си прост. Виж какво ти заема място с първата програма и си почисти темп. папките.

за другия ти въпрос - http://processhacker.sourceforge.net/

под Network tab-a ти показва всички процеси пращащи заявки

Мега фен Аватара на draid
    От чисто любопитство с какво захранване си ? И не ми казвай 600W, дай марка и модел. Това е много специфичен признак за проблем със захранването, нищо чудно че това са сменили.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Рънърчо, дай един скрийншот, с покрити първите части на публичните ип-та :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението