.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Приложения, които наистина вършат работа?

Здравейте,
    казвам се Стоянка и съм нова във форума на teenproblem.
    Реших като за първа тема, която пиша да попитам, кои мобилни приложения наистина вършат или Ви вършат работа.
    Всеки ден стоим смислено или безсмислено пред мобилните си устройства, но използваме ли ги правилно? Навсякъде е залято със социални мрежи и messenger-и. Бих се радвала, ако споделите с мен мнението си по въпроса или ми препоръчате нещо, което да е от полза : )

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от StoqnKKa Виж мнението
    Всеки ден стоим смислено или безсмислено пред мобилните си устройства, но използваме ли ги правилно?
    т'ва да не ти е есе по философия.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    т'ва да не ти е есе по философия.
    Виждай отговора Ви по въпроса, лесно стигам до заключението, че сте станали с г... нагоре. Явно социалния Ви живот е доста ниско, за да търсите с кой да се заядете online. Благодаря : )

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Всеки ден стоим смислено или безсмислено пред мобилните си устройства, но използваме ли ги правилно?
    да повторя
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    Аз използвам смартфон с умряла операционна система (преди повече от 6 години)... Няма приложения за него, няма фейсбуци, няма месинджъри, няма скайп, няма вайбър, няма снапчат, няма уотсъп. Това е! Като говоря по телефона приключвам разговорите до 1 минута. Рядко говоря повече от 4-5 мин. Използвам светодиодите на камерата като фенерче, а самият телефон - като будилник.
    Това е - често си държа телефона в другата стая и всеки покрай мен знае, че може да не се свърже с мен дори от 3-4 опит... (:

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Виждай отговора Ви по въпроса, лесно стигам до заключението, че сте станали с г... нагоре. Явно социалния Ви живот е доста ниско, за да търсите с кой да се заядете online. Благодаря : )
    ВиждайКИ /ЧЕТЕЙКИ/ отговора Ви по въпроса, лесно стигам/ДОСТИГАМ до заключението, че сте станали с г... нагоре. Явно социалния Ви живот е доста нисЪК, за да търсите с КОГО да се заядете online. Благодаря : )
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на JDeel
    Всеки си използва телефона както намери за добре и за него това е правилния начин. На мен ми влизат в употреба навигацията, браузъра (като да проверя нещо в нета), Viber, фенерчето, часовника и една-две игрици

Камера, контакти, календар, браузър, музика, Viber и... S Health за да гледам, колко крачки правя на ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си