Пускам си PCто от копчето, за секунда светна лампичката и изгасна и до там.
Не тръгва, най- вероятно нещо е изгоряло. В гаранция е и след празниците явно ще го водя в сервиза.
Проблема е че имам много информация на компа и нещо адски глупаво което направих предните дни- направих си един файл със сайтове и регистрации който почнах са си попълвам от време на време и съответно акаунти и пароли защото понякога ги забравям, като идеята беше да е временно на компа. Принципно аз имам външен хард на който си правя копие на целия компютър с важните неща който е скътан в шкафа. Тия дни пак щях да ъпдейтвам и тоя тъп комп взе че ме предаде. Също и файл с е-дневник в който пише тук там лични работи и не толкова лични колкото глупави, да не споменавам снимките които са ми в компа, и също че на всякъде където влизам май са ми запазени паролите, също и пейпал акаунт и парола и на пощата а там влезе ли се и вече има достъп до онлайн сайтовете за пазаруване, адреса ми и изобщо всичко.
Въпросът ми е някой знае ли тия в сервизите любопитни ли са и дали си разглеждат информация от компютрите на хората и дали злоупотребяват?
Има ли някакъв вариант да им кажа 1во да проверят харда, ако е ОК да го свалят и да си ми го дадат и после да им оставя компа да го ремонтират и оправят?