Ама аз май не съм споменал че е в гаранция до декември чак т.е. повече от половин година още така че варианта с отварянето отпада. Аз затова и питах дали ще се съгласят да ми дадат харда веднага на място, ше ги еа :д
Значи открих следните неща- не мирише нищо, като изключа главното копче от задната страна и пак го включа за 1 сек или по-малко се пускат един от големите вентилатори и едно малко вентилаторче на една част ама не знам коя е (май е процесора защото пише AMD на вентилатора а не е рамта, видеото или харда) та значи за секунда или по- малко има някакъв ток и нищо, само пуска и изгася моментално.
Повече и на личния комп няма си държа компромати, а номном ще питам за тия програмки като си оправя системата
Иначе идеята ми е да им кажа направо да ми свалят харда докато съм там и да ми го дадат ако му няма нищо, или аз пред тях да си го сваля за да видят лепенката че си е ок, дано се съгласят.
Чудя се дали изобщо да им казвам че имам лични неща на компа , че ако не се съгласят ще го претърсят 100% шибаняците :д