.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

За АМД явно е нормално, на бившата ми машина вентилатора бучеше все едно излита изтребител.
    Иначе при всякакви такива проблеми си бекъпвам системата и я преинсталирам, доста често ми се случваше да ми дава син екран... Но откакто реших да дам някакви пари за уиндоус 8 (с ъпдейт към 8.1 и очакващ се до 10) не съм имал никакви проблеми
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Стоковите не е задължително да са зле
    Ами стоковите амд вървят супер смуут първите няколко месеца и след това стават все по шумни, предполагам, че имат проблеми с мазането. Вентилатора се чуваше чак в другия край на апартамента ми, дори и на затворени врати знаеш, че мисли когато го чуваш във всяка стая.
    Последно редактирано от sokol02 : 04-26-2015 на 11:28

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от sokol02 Виж мнението
    З
    Иначе при всякакви такива проблеми си бекъпвам системата и я преинсталирам, доста често ми се случваше да ми дава син екран... Но откакто реших да дам някакви пари за уиндоус 8 (с ъпдейт към 8.1 и очакващ се до 10) не съм имал никакви проблеми
    На твое място не бих коментирал, каквото и да е.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението

В съседния отдел колегите са с някакъв windows image ( 7ца ), поради който постоянно някой има син екран, като мина покрай машините им, докато не са на работа :д
    С кви хора работиш, че дори това да не могат да оправят ?

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    На твое място не бих коментирал, каквото и да е.
    Остави win 8 на мира, не се е сривала системата до сега, нямам проблеми, живота е розов.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от sokol02 Виж мнението
    Остави win 8 на мира, не се е сривала системата до сега, нямам проблеми, живота е розов.
    Тия сривове не идват по време на буря, имат си причина, от същото нещо и осмицата няма да те спаси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си