.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Цигари

Banned Фен

Цигари

Здравейте аз съм момче на 16 години и живея с брат ми и гаджето му родителите ни са в америка........От няколко дена се вързах на о нея глупости пуши и пробвах една но после не се сдържах и си купих още и сега ме е страх брат ми да не научи че той направо ще ме пребие и сега ако разбере не знам какво ще направи............Някой ще ми кажели какво ще е най добре да направя че вече не мога да ги спра а и скоро мисля че ще разбере,може ли някой да ми каже какво да направя...........Ще го кажа за да няма въпроси брат ми е на 24 години и е военен бях писал и в един друг форум ама там сигурно има само 5 човека и ме бяха питали този въпрос.

от 1 цигара не си мисли че си се пристрастил в тежка степен

Banned Фен
    не една 6 кутий и ако брат ми разбере съм край

Мега фен Аватара на an7raks
    След като те пребие брат ти, нещата ще се оправят, спокойно.

От 6 кутии си мислиш, че си закоравял пристрастен пушач.
    Недей си втълпява сам колко си пристрастен,щото не си.То е навик, навиците не се придобиват толкова лесно.
    В началото, когато не си пристрастен го правиш ей така или вероятно защото си мислиш, че е 'готино' ,аз да ти кажа обаче- не е никак приятно да се целуваш с пушач.Много момичета ги отблъсква.

Аз на 20 години разбрах колко точно ми ебават майката и да ти кажа едно евентуално гримиране от брат ти е най-малкия ти проблем. Пък и не си пушил кой знае колко. Два-три дни ще ти е некомфортно и толкова. Спирането ти е най-малкия проблем. Ама ако не искаш да ги спреш - никой не може да те накара. Лично според мен това е за хора, които се мразят...

Повече от фен Аватара на Тодор
    Ако брат ти не те набие,ела аз да те набия!!!Аз пуша от 25 години,сега съм на 2 кутии давидоф на ден.Сам сметни какви разходи са си,да не говорим за здравето.И между другото...човек не може да се пристрасти за времето за което казваш че си се пристрастил

Banned Фен
    Казах му и си изядох голям бой боже как може 24 годишен да пребие 16 годишен много по слаб от него

Като си малък и слаб,къде си тръгнал да се занимаваш с глупости? М?!

Banned Фен
    Не съм слаб имам мускули ама е много по силен от мене
    Даже вече ми намали джобните на 5 лева преди 20 сега 5

Просто цитирах твоите думи приятелю.Каквото и да е направил,виж и ти направи нещо за да не започваш цигарите! Просто приятелски съвет

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от turnip93 Виж мнението
    Аз на 20 години разбрах колко точно ми ебават майката и да ти кажа едно евентуално гримиране от брат ти е най-малкия ти проблем. Пък и не си пушил кой знае колко. Два-три дни ще ти е некомфортно и толкова. Спирането ти е най-малкия проблем. Ама ако не искаш да ги спреш - никой не може да те накара. Лично според мен това е за хора, които се мразят...
    Не ми е ясно с колко точно профила си коментираш тъпата тема.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не ми е ясно с колко точно профила си коментираш тъпата тема.
    Първо темата не е моя.
    Второ профила ми е един.

На мен не ми е ясно защо трябва да практитуваш гадателските си способности върху мен и то със заядлив тон?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от turnip93 Виж мнението
    Първо темата не е моя.
    Второ профила ми е един.
    Трето имаш сестра, с която искаш да ме запознаеш.

И това не позна. Нямам сестра. Надявам се това, с което (ще) си изкарваш хляба, да ти се отдава повече от гадаенето, че иначе ще пукнеш от глад. Жив и здрав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си