.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Question Защо ме заболя?

Така. Аз съм момиче на 12 (колкото и да съм малка все пак ме боли). Има едно момче... с него се запознахме чрез една приятелка Криста. Та той е братовчет й Наско. Ходихме на ледена пързалка тримата и още едно момиче. Аз тогава започнах да си падам по Наско. Всичко премина. За около месец го забравих напълно. Той се премести в другия край на града. Преди няколко дни решихме с кака ми да отидем в The Mall. Чакайки на спирката виждам Насето идва на спирката с някакво момиче. А уж е в другия край на града. Застава на около метър от нас и аз се мъча на не се обърна. По някое време чувам кикот и случайно ги забелязвам как се мляскат. Тогава ме сви сърцето и не знам как не ревнах. Въпросът ми е защо ме заболя? Уж го бях забравила! Не се сещах изобщо за него като ме питаха за някой на име Наско. Абсолютно извън главата ми беше.
    П.п.: Моля ви без обиди. Достатъчно ме боли и от това.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    За момент си си припомнила миналите чувства, случва се.

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    За момент си си припомнила миналите чувства, случва се.
    Де да беше само за момент.

Голям фен
    Напълно нормално е. Ще ти се наложи да свикваш.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Завист.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Завист.
    Едва ли. Аз не съм завистлива!

залягай над учебниците не над насето

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от FreshJ's Виж мнението
    залягай над учебниците не над насето
    +
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

@Последните двама - вие сериозно ли? Били ли сте на 12 или напрао сте скипнали възрастта от 7 години до 18?! Сериозно на 12 успявахте ли да държите в съзнанието си единствено и само учебници и чат пат ритането на топка пред блока? Защото при мен на 12 също ги имаше пърхащите пеперудки в корема. И го смятам за нормално. Това, че някой още е малък за нещо сериозно, не означава че няма право да е част от живота му - все някога трябва да започнат нещата - влюбване, залюбване, раздели.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от -/- Виж мнението
    @Последните двама - вие сериозно ли? Били ли сте на 12 или напрао сте скипнали възрастта от 7 години до 18?!
    Аз винаги съм била на 85. Съжалявам, че ще те разочаровам.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    @Последните двама - вие сериозно ли? Били ли сте на 12 или напрао сте скипнали възрастта от 7 години до 18?! Сериозно на 12 успявахте ли да държите в съзнанието си единствено и само учебници и чат пат ритането на топка пред блока? Защото при мен на 12 също ги имаше пърхащите пеперудки в корема. И го смятам за нормално. Това, че някой още е малък за нещо сериозно, не означава че няма право да е част от живота му - все някога трябва да започнат нещата - влюбване, залюбване, раздели.
    Мен на 13 ме оставяха да се целувам с гаджето до 10-11 вечерта и после решавах задачи по математика до 2, щото им беше ясно, че по-друг начин няма да ме кротнат :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Мен на 13 ме оставяха да се целувам с гаджето до 10-11 вечерта и после решавах задачи по математика до 2, щото им беше ясно, че по-друг начин няма да ме кротнат :д
    Добро дете.

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Преди 40-50 години ли е било това ? Сегашните деца на 12-13 мислят за съвсем друго от едни прости целувки ....

TONS OF FUN

Град
    Dreamland
    TONS OF FUN

Как може всеки път, когато пише 12-13-14 годишно момиче/момче за някакъв 'любовен' проблем да му казвате залягай над учебниците?Винаги съм искала да ви питам как точно разбрахте, че даденото момиче/момче не е пълен отличник и прочие?
    Що пък решихте,че не заляга над учебниците?Сякаш на 12 год. вас не ви тревожеха някакви подобни проблеми.
    По темата: Тези неща ще се случват тепърва от тук нататък.Колкото и гадно да звучи- трябва да свикнеш.

Цитирай Първоначално написано от lovelemons97 Виж мнението
    Как може всеки път, когато пише 12-13-14 годишно момиче/момче за някакъв 'любовен' проблем да му казвате залягай над учебниците?Винаги съм искала да ви питам как точно разбрахте, че даденото момиче/момче не е пълен отличник и прочие?
    Що пък решихте,че не заляга над учебниците?Сякаш на 12 год. вас не ви тревожеха някакви подобни проблеми.
    По темата: Тези неща ще се случват тепърва от тук нататък.Колкото и гадно да звучи- трябва да свикнеш.
    Съгласна.

Цитирай Първоначално написано от lovelemons97 Виж мнението
    Опитах вече да попитам, ама само тролове

Ако мога да попитам, на колко години е въпросният Наско?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си