- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ме заболя?
Така. Аз съм момиче на 12 (колкото и да съм малка все пак ме боли). Има едно момче... с него се запознахме чрез една приятелка Криста. Та той е братовчет й Наско. Ходихме на ледена пързалка тримата и още едно момиче. Аз тогава започнах да си падам по Наско. Всичко премина. За около месец го забравих напълно. Той се премести в другия край на града. Преди няколко дни решихме с кака ми да отидем в The Mall. Чакайки на спирката виждам Насето идва на спирката с някакво момиче. А уж е в другия край на града. Застава на около метър от нас и аз се мъча на не се обърна. По някое време чувам кикот и случайно ги забелязвам как се мляскат. Тогава ме сви сърцето и не знам как не ревнах. Въпросът ми е защо ме заболя? Уж го бях забравила! Не се сещах изобщо за него като ме питаха за някой на име Наско. Абсолютно извън главата ми беше.
П.п.: Моля ви без обиди. Достатъчно ме боли и от това.
За момент си си припомнила миналите чувства, случва се.
Напълно нормално е. Ще ти се наложи да свикваш.
@Последните двама - вие сериозно ли? Били ли сте на 12 или напрао сте скипнали възрастта от 7 години до 18?! Сериозно на 12 успявахте ли да държите в съзнанието си единствено и само учебници и чат пат ритането на топка пред блока? Защото при мен на 12 също ги имаше пърхащите пеперудки в корема. И го смятам за нормално. Това, че някой още е малък за нещо сериозно, не означава че няма право да е част от живота му - все някога трябва да започнат нещата - влюбване, залюбване, раздели.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
TONS OF FUN
Как може всеки път, когато пише 12-13-14 годишно момиче/момче за някакъв 'любовен' проблем да му казвате залягай над учебниците?Винаги съм искала да ви питам как точно разбрахте, че даденото момиче/момче не е пълен отличник и прочие?
Що пък решихте,че не заляга над учебниците?Сякаш на 12 год. вас не ви тревожеха някакви подобни проблеми.
По темата: Тези неща ще се случват тепърва от тук нататък.Колкото и гадно да звучи- трябва да свикнеш.