- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем в училище.
Здравейте, от известно време имам проблем в училище,и реших че мога да пиша тук.Тази година се преместих в ново училище и първоначално беше добре,но понеже съм по тих и затворен не общувам с много хора, и това очевидно дразни някой хора. От другия клас има едни който ме мразят и тормозят психически, а даже и не се познаваме, но това няма значение. Заради тях спрях да излизам на междучасието от училището, защото постоянно ги срещам и не знам какво вече да направя, а и нямам много много с кого да споделя.Всеки ден в училище съм със смачкано самочувствие, и с глупави фалшиви усмивки. Ако някой ми даде съвет ще съм му благодарен.
Липсва ти самоувереност.
Трябва да разбереш, че никой не се интересува особено от теб, действай, както намериш за добре.
Наблегни на самоусъвършенстването.
Ако някой предизвиква неприятни емоции у теб, игнорирай го.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ти да не си килим, че да им позволяваш да стъпват по теб и да се чудиш какво да правиш?!
https://youtu.be/GE9ug4IWJn4?t=41s
Колкото продължително позволяваш да ти стъпват на главата, толкова по- силно ще става възприятието ти за теб, че си килим. Използвай страха, който изпитваш, като мотиватор, да изостриш ума си. Намери гнева в себе си, използвай го като енергия, фокусирай го в това да отвърнеш на тия и да се издигнеш до там до където искаш в очите си. Бъди своя собствен герой.
Последно редактирано от espada : 04-12-2015 на 23:30
Първоначално си намери приятел. Може и от друг клас. След това нещата ще са много по-лесни. Тези са страхливци и не биха те докоснали ако има друг човек с теб.