.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    anonymous9998
    Guest

Unhappy Проблем в училище.

Здравейте, от известно време имам проблем в училище,и реших че мога да пиша тук.Тази година се преместих в ново училище и първоначално беше добре,но понеже съм по тих и затворен не общувам с много хора, и това очевидно дразни някой хора. От другия клас има едни който ме мразят и тормозят психически, а даже и не се познаваме, но това няма значение. Заради тях спрях да излизам на междучасието от училището, защото постоянно ги срещам и не знам какво вече да направя, а и нямам много много с кого да споделя.Всеки ден в училище съм със смачкано самочувствие, и с глупави фалшиви усмивки. Ако някой ми даде съвет ще съм му благодарен.

да
    промени се
    почни да ги шашкаш
    лесно е

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Липсва ти самоувереност.

Трябва да разбереш, че никой не се интересува особено от теб, действай, както намериш за добре.

Наблегни на самоусъвършенстването.

Ако някой предизвиква неприятни емоции у теб, игнорирай го.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Banned Супер фен
    Ти да не си килим, че да им позволяваш да стъпват по теб и да се чудиш какво да правиш?!

https://youtu.be/GE9ug4IWJn4?t=41s

Колкото продължително позволяваш да ти стъпват на главата, толкова по- силно ще става възприятието ти за теб, че си килим. Използвай страха, който изпитваш, като мотиватор, да изостриш ума си. Намери гнева в себе си, използвай го като енергия, фокусирай го в това да отвърнеш на тия и да се издигнеш до там до където искаш в очите си. Бъди своя собствен герой.
    Последно редактирано от espada : 04-12-2015 на 23:30

Мега фен Аватара на RapExotic
    Първоначално си намери приятел. Може и от друг клас. След това нещата ще са много по-лесни. Тези са страхливци и не биха те докоснали ако има друг човек с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си