.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    qgodka99
    Guest

Talking Да му кажа.. или да не му кажа?

Здравейте, пише ви много объркано момиче... На 16 години съм и имам приятел на същата възраст. Заедно сме от 8 месеца и се надявам да направим и повече. Разбираме се много, но има един проблем разбрах нещо което не ми се искаше да разбирм. Майка му изневрява на баща му и то не само с един мъж. Незнам дали да му кажа или не, а ако му кажа дали няма да ми повярва и ще ме зареже защото клеветя майка му. Или в краен случей как да му кажа? Много съм объркана помогнете ми!!!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Мълчи. Както св. Амброзий е мълчал.
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-11-2015 на 20:41
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Не ти влиза в работата.Свиркай си.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    да ти дам маргаритка?

/и аз съм натоварена с подобна информация. кофти е, да. от една страна не искаш да създаваш проблеми и натрапчивото чувство за предателство, от друга съвестта. ем, мълча си.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Аз бих наплюла човекът, който ми е казал ( дори да са родителите ми) и да приема, че по-скоро е лъжа и клевета, а не истина.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    А сигурна ли си? Ама на 100%? Какво си видяла?

Повече от фен Аватара на Тодор
    Един от многото проблеми на болното ни общество е,че вместо да си гледаме собствения живот,ние гледаме живота на другите.Какво те интересува кой какво прави?Ти от къде знаеш че майка му не е права като изневерява?А и да не би да си и светила все пак?Гледай ти да не изневеряваш,а и направи така и на теб да не изневеряват!

qgodka99
    Guest
    отначало ми каза сестра ми мъжа и работил с един от любовниците и.. поле бях на едно съзтезание в Стара Загора и я видях с един мъж държаха се за ръце, целуваха се. После преятеля му се обади да ме чуе попитах го къде е майка му а той му каза, че е била в болницата да види някаква нейна приятелка. След като се прибрах сестра му ми погаза едни снимки на нея и колегата на мъжа и..

Гледай да се научиш да правиш така че твоите взаимоотношения да не са такива.А за другите...всеки си има някаква причина.Ти не знаеш кой е прав!Ако не и обръщат внимание в къщи...много ясно че ще си го търси другаде (това е само версия разбира се) .Всеки сам знае себе си.Недей да ставаш съдник!!!

qgodka99
    Guest
    Аз не съдя никой.. просто споделям и искам мнението ви, а не поучението.Имам си родители който да ме възпитават и поучават.

Моето мнение по темата беше,всеки да гледа собствената си връзка да върви.Чуждите...Ако си разбрала нещо по различно от това,моля да бъда извинен.Явно не съм се изказал разбираемо

Цитирай Първоначално написано от qgodka99 Виж мнението
    Аз не съдя никой.. просто споделям и искам мнението ви, а не поучението.Имам си родители който да ме възпитават и поучават.
    Че това си е мнението ни, иначе родителите ти явно не са се справили отлично, питай ги и тях тогава.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

simona_sweet
    Guest
    НЕ МУ КАЗВАЙ ,ДА НЕ СИ ЛУДА

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Цитирай Първоначално написано от Тодор Виж мнението
    Моето мнение по темата беше,всеки да гледа собствената си връзка да върви.Чуждите...Ако си разбрала нещо по различно от това,моля да бъда извинен.Явно не съм се изказал разбираемо
    ш извиняваш ама не ми изглеждаш ного ного на тийн ?

По-добре не казвай на никой и забрави че и ти знаеш.Всеки да прави каквото си иска, не мисля че е твоя работа.Не се товари с чуждите проблеми и драми.

Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG Виж мнението
    ш извиняваш ама не ми изглеждаш ного ного на тийн ?
    Извинявам напълно! Аз и не съм писал че съм тийн !!!Годините и снимката ми са си реални !А този спам от твоя страна в темата защо беше?

Извинявам напълно! Аз и не съм писал че съм тийн !!!Годините и снимката ми са си реални !А този спам от твоя страна в темата защо беше?
    Ще го накажеш ли :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ще го накажеш ли :д
    Защо? А и присъствието ми тук не е от подобен характер

Ами случайно пише тийн форум,на номном не казвам нищо,понеже влиза тука от ДЕТИ и знам как й стоят ризите.

Нали не ,че нещо ама явно е спам за спорта... От оня спорт за пръстите!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Ами случайно пише тийн форум,на номном не казвам нищо,понеже влиза тука от ДЕТИ и знам как й стоят ризите.

Ти да не мислиш, че всички коментиращи са тийнове. Повечето са 20+.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Спама по темата започна с коментара ти приятелю.Ако искаш да разискваме темата...направи си твоя .А и "тинейджърски проблеми" и "само за тинейджъри" са две различни неща.Има си мод-ове,виждат ми снимката,годините,виждат ми и коментарите...Нека те решат.Един въпрос изникна в мен когато прочетох..."на номном не казвам нищо...".В качеството на какъв?

Спама по темата започна с коментара ти приятелю.Ако искаш да разискваме темата...направи си твоя .А и "тинейджърски проблеми" и "само за тинейджъри" са две различни неща.Има си мод-ове,виждат ми снимката,годините,виждат ми и коментарите...Нека те решат.Един въпрос изникна в мен когато прочетох..."на номном не казвам нищо...".В качеството на какъв?
    В качеството на дАрт ВейдЪр

И какво ти пречи? Не си пъхай гагата там, където не трябва, за да не изгубиш момчето, което обичаш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си