.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида

Край! Ново начало ?

Направо започвам аз съм на 20 години приятелката ми е на 17 (бившата от вчера) та ходихме 4 месеца наистина съм луд по нея много я обичам но дойде края след поредния скандал .Най честно се карахме за нейните излизания постоянно е навън със някакви момчета и нали разбирате влюбен човек ревнува не съм прекалил просто и казах ,че не ми е приятно тя уж намали излизанията и общуването с момчета казваше че ме обича един ден си беше забравила фейсбука пуснат разгледах ама то целувки ама то какви ли не мили думи от един аз го махнах от приятели и и казах тя каза че са просто приятели не ми хареса но си замълчах да не я изгубя.След поредния скандал видях ,че пак е добавила същия казах и тя каза ,че го добавила за да ме дразни казах само добре.И вчера може би последния ни ден заедно (зщото както казах често се караме и разделяме) тя се държеше много странно всеедно сме непознати и вечерта ми изтресе искам да се разделим питах я защо какво става тя си трае каза нищо така реших ,аз продължих да пиша то и писах колко я обичам ,че не мога без нея,молех и се не та не (попринцип това за първи път го права да се мола но може би за първи път се влюбвам ) .Опитах и днес да се оправим тя не и не .Обичам я наистина много но явно тя си ме е лъгала .Темата нарочно я узаглавих така защото вчера вечерта след като се оплаквах на една моя приятелка от детство тя започна да ми говори че тя губи и да не се ядосвам но днес се замислих нали хората казват клин клин избива дали пък да не се пробвам със най добрата ми приятелка тя е уникален човек може би и я разбирам грешно може би иска да ме укоражи не знам но не знам и как да я попитам не мога просто да и се свалям все пак тя знае всичко за мен .Кажете какво да правя това с приятелката го давам като идея но не мога да спра да мисла за бившата и се чуствам отвратително .

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    и на теб ще кажа, че си неграмотен.
    хора, не ви ли е срам?
    имаш диплома за средно /предполагам/, а дори не можеш да напишеш едно правилно изречение.

Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    хора, не ви ли е срам?
    имаш диплома за средно /предполагам/, а дори не можеш да напишеш едно правилно изречение.
    Ако може дай отговор по темата в момента не ми е до грамотноста и пиша от телефон въпреки че не е оправдание .

Мега фен Аватара на NomNomNom
    1. Kaк не те е срам да я шпионираш във фейсбука й
    2. Как не те е срам да се възползваш от най-добрата ти приятелка
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    1. Kaк не те е срам да я шпионираш във фейсбука й
    2. Как не те е срам да се възползваш от най-добрата ти приятелка
    1-Защото много я ревнувам и защото винаги ме дразни със момчета не ме е срам вообще
    2-не се възползвам нищо не съм направил
    3-Просто помолих за съвет а не да ми говорите за грамотноста и да ми говорите ,че трябва да ме е срам от нещо явно тук форума се е променил от както аз го помня

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Както и навън, така и във форума, понасяш ударите на обществения морал - нито сме майка ти, нито сме психолози за да те погалим по главичката и да кажем - миличък, всичко е наред.

Зарежи ги и двете, малко е долно да се буташ в гащите на най-добрата ти приятелка за да си избиеш драмата от предишната.
    Че си ревнив си е твой проблем, работи над ниското си самочувствие или си промени вкуса за жени.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    хора, не ви ли е срам?
    мноо си странна
    някой казвал ли ти го е?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    аха

Град
    Маями,Флорида
    И долен ще съм стига да я забравя .

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Излизай, прав си да искаш да си намериш нова тръпка. Както казват, любов с любов се забравя. Но не злоупотребявай с най-добрата си приятелка, нищо добро няма да излезе от това. Риби в морето колкото искаш.

Град
    Маями,Флорида
    Един хубав отговор благодаря ти .Много много ама вече ми се виждат малко ..

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Трябва търпение. Едва ли като по филмите веднага след раздялата ще намериш идеалното момиче. Не го мисли толкова, не го превръщай във фикс идея, просто се запознавай с нови хора и се забавлявай, а нещата сами ще се случат.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Нали се сещаш, че ако прецакаш нещата и с най-добрата ти приятелка после няма да има рамо, на което да плачеш .. Не се вкарвай в нова драма за да забравиш старата, защото нещата винаги могат да станат и по-зле. Остани сам, успокой се и след време ще срещнеш други, много по-готини момичета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си