- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За и Против кърменето на обществени места
Много шум се вдигна напоследък, вие какво мислите по въпроса?
Аз от една страна нямам нищо напротив майка да нахрани детето си, но това с кърменето пред други хора е като че ли лека форма на ексхибиционизъм, толкова ли не може да иде в някой ъгъл и да се скрие?
Обчам да гледам голи женски гърди, хубавите такива като например
http://33.media.tumblr.com/2507c8a64...bld4o3_250.gif
но някаква лелка която кърми вече 8 месеца да си извади овисналата цица на обществено място където може да я гледат малки деца и тинейджъри ми се струва леко гнусно
всички които са против са скрити педераси или грозни жени
ЗА естествено
циците никога не са грозни след раждане
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Точно тия в гифчето ти на мен ми идат мааааалко в повече. Иначе не знам, не ми се види особено окей тва с кърменето. Айде, щото няма тоалетни, съблекални и такива работи. Че и на някои места има място за повиване на бебета, ако е чистичко и не смърди на лайна, защо да не си нахрани бебето там? Ако не се лъжа, май във Варна, в един от моловете бях засякла такова нещо.
Както казах и вчера на колегите, с удоволствие бих позволил на някоя готина надарена кака да ме накърми. ;]
(независимо къде)
Welcome to the Jungle...
аз съм протива да гледам някви грозни дебели лелки да седят и да си вадят циците ей тъй където им свари ама щото дитиенциту им незнам си кво
тая дано да загуби делото
ще имаш да си мечтаеш готини каки да кърмят на публични места
да иде някъде където няма да привлича внимание, няма да и отнеме повече от 5 минути да намери спокойна пейка наоколо
честно казано повече циганки биха го направили отколкото българки, и после ако някой им каже нещо тръгват да си търсят правата както правят обикновено мангалите
1 път в живота си не съм виждал майка да кърми където и да било, значи не е неотложно, значи може и да не се случва
тая само от капризи ходи да съди
имала накарнени майчински права
как не я беше малко срам в магазина да кърми боже
казах вече, за 5 минути си намира спокойно място + това че никога не съм виждал подобна гледка
мале къв си кернел ГосподарБегач
затова сме на такова дереджесигурно утре ще измислиш причина да не носят деколтета жените
а и освен това какво като имат грозни цицки някои
то има и хора с грозни лица ама не ги караме да носят халати нали
ебаси ве вие не знаете кво искате
мюсюлманите носят халати щото са грозни и вие ги обвинявате че са терористи пък като свалят халата ги обвинявате че са по-грозни от жена която кърми публично
ама още не сте се сетили за второто
обвиняваме ги, щото под халата има динамит.
Welcome to the Jungle...
чухте ли за новата модна колекция пролет-лято.
http://prikachi.com/images/118/8008118Y.jpg
Абсолютно ми е все едно... Никой няма да се травмира чак толкова, че някоя жена си е извадила цицата, колкото и да е увиснала и грозна, за да нахрани бебето си. Едва ли са много и хората, които ще са във възторг, така че...
възмущават клиентите на мола, ще им развалят настроението и ще спаднат печалбите.
в мола трябвало да се влиза като в "храм", това било място за сбъдване на мечти, смех
смятай каква логика
Последно редактирано от defender : 03-26-2015 на 20:46
Да се разголват на публични места и да си веят увисналите цици пред маса народ, според мен не е нормално. Като толкова искат да кърмят има тоалетни, там да се усамотяват и да го правят.
Аз мисля че майките много се вживяват, даже прекалено и ме дразнят
Аз като ходя на лостовете след 6 е пълно с майки с лапета които висят на лостовете (буквално окопирали и висящи от всякъде по 5-6) и като ги разпъдя тия малки гниди и майките им веднага закрякват а в същност не осъзнават че даже това не е място за малки деца
Иначе тоалетната не е мястото, ще походи 5 минути и ще намери местенце