.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Омбре

Омбре

Здравейте, дами.
    Мисля да си направя омбре, но в интернет не намерих никаква информация за това, дали вреди. Според вас вредно ли е омбрето за косата ?

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Боята за коса по принцип изтощава косъма, същото е и с омбрето. Хубавото е, че е само в краищата на косата и ако е много увредена накрая, просто режеш. Не знам какво имаш предвид под вреда, просто боята е по-светла от твоя цвят, следователно, за да се хване има по-силни химикали, които вероятно ще изсушат и изтънят връхчетата ти.

Химическото боядисване уврежда много косата, защото разрушава вътрешната структура на протеините в косъма. Дори и да използваш специален балсам, който е прикрепен към боята, косата никога няма да се възстанови напълно.

Вредно е, защото се прави с боя. Колкото и да е щадяща, боята уврежда косъма и е много възможно краищата да ти станат като слама.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз съм с омбре, прави се с блондор и наистина много уврежда косата, но след като ти расте можеш постепенно да се пострижеш

Мега фен Аватара на baby_baby
    Аз съм с русо омбре и да вреди на косата все пак това е боя но можеш да си предпазваш косата като използваш маски и кристали аз така я поддържам и ми е много добре нито се оплита нито изглежда като метла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си