- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Not a love story
Здравейте всички!
Реших да споделя с вас проблем който имам от половин година вече.Става въпрос за едно момче с което нокига не сме се виждали.Познат е на гаджето на брат ми, но не са си много близки.Дочух само името му и веднага си го представих и се замечтах, след това го намерих във Фейсбук и се оказа че изглежда така както си го представих.Пратих му покана за приятелство и той я прие още същия ден.След това се престраших и му писах (както една приятелка ме посъветва) ,,Здрасти как си" което изобщо не е в моя стил.Той ме ми отговори и затова тя му писа от нейния профил.Започнаха да си пишат, а той да и споделя.Аз се ядосах и му написах още няколко съобщения от сорта на "какво съм ти направила" т.е. пиянските приказки.Той ги игнорира, затова след няколко дена ми стана гузно и се извиних.Той ми писа, че няма проблем и се държа мило
Писахме си, разказа ми за себе си, за предишната му приятелка и общо взето си изля душата.Накрая захапа на някакъв въпрос и спря да ми пише.Аз му писах няколко пъти след това и той ме игнорира демонстративно.Мисля че ми писа само защото му е било скучно ;( Успях да прецакам всичко.Моля ако някой има идея как да оправя нещата или да го впечатля да ми сподели.Благодаря предварително
:*