.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Not a love story

Thumbs up Not a love story

Здравейте всички!
    Реших да споделя с вас проблем който имам от половин година вече.Става въпрос за едно момче с което нокига не сме се виждали.Познат е на гаджето на брат ми, но не са си много близки.Дочух само името му и веднага си го представих и се замечтах, след това го намерих във Фейсбук и се оказа че изглежда така както си го представих.Пратих му покана за приятелство и той я прие още същия ден.След това се престраших и му писах (както една приятелка ме посъветва) ,,Здрасти как си " което изобщо не е в моя стил.Той ме ми отговори и затова тя му писа от нейния профил.Започнаха да си пишат, а той да и споделя.Аз се ядосах и му написах още няколко съобщения от сорта на "какво съм ти направила" т.е. пиянските приказки.Той ги игнорира, затова след няколко дена ми стана гузно и се извиних.Той ми писа, че няма проблем и се държа мило Писахме си, разказа ми за себе си, за предишната му приятелка и общо взето си изля душата.Накрая захапа на някакъв въпрос и спря да ми пише.Аз му писах няколко пъти след това и той ме игнорира демонстративно.Мисля че ми писа само защото му е било скучно ;( Успях да прецакам всичко.Моля ако някой има идея как да оправя нещата или да го впечатля да ми сподели.Благодаря предварително :*

И защо ти трябва да го впечатляваш, след като си имаш приятел?

Нямам си приятел, от половин година мисля само за него.

Цитирай Първоначално написано от BooBooKitty Виж мнението
    Познат е на гаджето на брат ми
    !!!!
    Не пише бивше. Научете се да се изразявате разбираемо, ако искате полезни отговори.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Познат на гаджето на брат ѝ значи, че потребителката има брат, който има гадже, което познава въпросното момче.
    Иначе по въпроса- спри да пишеш на момчето, очевидно няма интерес към теб. Не искам да те обиждам, но е жалко и под достойнството ти да търсиш някой непрекъснато, без на него да му пука за теб. Вероятно в неговите очи си някакво досадно момиче, което го е харесало и само търси контакт с него. По този начин му галиш егото, но самата ти изглеждаш глупаво. Ако трябва го махни от приятели, просто недей да му пишеш повече.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    !!!!
    Не пише бивше. Научете се да се изразявате разбираемо, ако искате полезни отговори.
    Ми той брат и може да си има гадже, а тя не. Защо трябва да пише бивше??

По темата - много е тъпо да се запознаваш по фейсбук с някой, с когото можеш да се запознаеш на живо. И аз да съм и аз не бих обърнал толкова голямо внимание на някоя непозната, която ми пише "здрасти".. Особено ако не съм в настроение или имам работа.
    Последно редактирано от RapExotic : 04-13-2015 на 09:04

simona_sweet
    Guest
    Много ми е интересно как само по визия харесвате даден човек и почвате да му досаждате

simona_sweet
    Guest
    И освен това на колко си?

Така първо идеята ми беше че прецаках всичко като послушах приятелките ми какво да му пиша (за което разбира се аз съм ди виновна) второ много връзки в днешния свят започват чрез запознанство по интернет и не смятам че е нещо нередно (и момчето все пак не е баш непознат имаме общи познати) трето аз съм везна и съм естет колкото и тъпо да ви се струва отначало външния вид ме кара да припадам и да се държа тъпо (може би затова сме с различни тела, лица и тн.)
    Мисля да споделя за това на гаджето на брат ми, но ме е страх как ще реагира.Какво мислите за тази идея?

Тази година ще правя 20, той е с приблизително 5 години по-голям от мен, но не мисля че е проблем защото бившата му е колкото мен

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Искаш да го впечатляваш виртуално, т.е. най-много да станете виртуални гълъбчета. Good luck!
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Ако си близка с гаджето на брат ти нищо не пречи да ѝ споделиш, но продължавам да съм на мнение, че той просто няма интерес към теб и трябва да спреш. И не че ви е голяма разликата, но казваш, че бившата е колкото теб. Може просто да е решил вече да не се занимава с по-малки от него и затова да не ти отговаря.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Мислиш ли, че си достатъчно хубава, че да ти обърне внимание? :д
    Питам, защото явно в тази тема външният вид е най-важен.

И момиче, не мога да ти повярвам, че си на 20, честно. леле мале
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ами попринцип смея да кажа че съм хубава, но снимките ми във фб не особенно т.е. не съм фотогенична... или поне изобщо не се харесвам на снимки.

Проблема е че му написах много глупости в не много адекватно състояние и сега не знам какво да направя.

NomNom не съм казала че външни вид е най-важен напротив той ме кара да искам да го опозная И защо не можеш да повярваш че съм на 20?Защото си споделям детинския проблем тук ли?

Ъххх...Не мисля, че имаш проблем.Това е нормално.И в моя фб има момчета, които не отговарят...Ем, май не те харесва.

Kitty Bloom благодаря ти за мнението Според мен е нормално да ме игнорира след написаното ( За това с разликата в годините- той не знае на колко съм.

ShelsWolf мерси за разбирането, но не вярвам да си спамила толкова глупости колкото мен на едно момче Проблема е ясен, вината моя сега търся решение.Единствения начин май е да споделя на гаджето на брат ми и да стискам палци

Супер фен Аватара на sladura89
    Или се прави на интересен, или няма интерес към теб! Но все пак всеки е различен аз примерно отговарям на почти всички и да нямам интерес към тях стига нали да не са ми прекалено досадни!
    Варианта е да се видите на живо, ако и там не прояви интерес значи е ясна работата! Успех!

Мерси много!
    И аз съм на същото мнение.Остава да измисля начин да се видиме

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си