.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 156

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Щом е толкова грозна, явно си я правил съвсем без мерак.
    Приятел то всеки има право да е грозен ама дъщеря ми вече прекалява

FrickPotatoe
    Guest
    Ако отгледаш дъщеря си както трябва, тя няма да стане такава каквато си представяш и да е разглезена пикла. и не виждам що за човек трябва да си че да я мразиш само защото е момиче и/или е грозна. бебе е. никой не изглежда като супер модел с дълги крака и невероятни устни като е бебе. не ги гледай бебетата по рекламите. като порасне, знаеш ли каква ще е ? дори и да не е първа красавица какъв ти е проблема? Ако е грозна дори няма да се притесняваш за момчетата ;д
    Не съди всички момичета какви са, само защото си видял по лошата разглезена и глупава част от тях. ако си добър баща тя ще е... такава каквато си я отгледал и научил... така че зависи от теб

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FrickPotatoe Виж мнението
    Ако отгледаш дъщеря си както трябва, тя няма да стане такава каквато си представяш и да е разглезена пикла. и не виждам що за човек трябва да си че да я мразиш само защото е момиче и/или е грозна. бебе е. никой не изглежда като супер модел с дълги крака и невероятни устни като е бебе. не ги гледай бебетата по рекламите. като порасне, знаеш ли каква ще е ? дори и да не е първа красавица какъв ти е проблема? Ако е грозна дори няма да се притесняваш за момчетата ;д
    Не съди всички момичета какви са, само защото си видял по лошата разглезена и глупава част от тях. ако си добър баща тя ще е... такава каквато си я отгледал и научил... така че зависи от теб
    E, da be, ama sinyt si e vinagi za predpochitane, pred dyshteriata. Togava bashtite mnogo se gordeiat s potomstvoto si.

hakera_btr_hakera
    Guest
    a kakva e

Ама аз съм си виновен за това че не се дадох просто да ме убият в афганистан

Аз момиче не искам неме интересува какво ще стане казал съм на жена ми това ----Анастасия това дете не искам да бъде кръстено на мене или да носи фамилията ми----как не ми се обиди след тези думи незнам

А ако се окаже пак момиче тогава какво прави ме ще ме пратят пак в афганистан и тогава отивам при джихадистите и им казвам давайте убивайте......

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Dimitar LM Виж мнението
    А ако се окаже пак момиче тогава какво прави ме ще ме пратят пак в афганистан и тогава отивам при джихадистите и им казвам давайте убивайте......
    Ами да, но по-добре 50% вероятност, от колкото само момиче
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Какво да разкажа за афганистан яки престрелки живи щитове гранати гледаш как умират невинни хора

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Какво да разкажа за афганистан яки престрелки живи щитове гранати гледаш как умират невинни хора
    Имаш ПТСР?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Добре де сега се чудя жена ми как не ми би шута а тръгна да ме успокоява след като обидих нея и детето това ми е чудно

Град
    Dreamland
    Не е забавно.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Не е забавно.
    +10000000000000000000000000000000000000000

Не съм луд а просто се разочаровах имам хубава работа за която ми плащат добре.......А сега някакво тъпо шибано момиче ако беше момче засега да съм му купил всичко буквално щях да му купя всичко и за какво ще подадеш сигнал в полицията а? че искам да убия онова изчадие ми подай какво ще направят че замислям убийство което още не съм направил мога да го направя да убия онова изчадие не знам какво толкова направих че бог ме е наказал вече съм поставил ултиматум на жена ми даже ако избере момичето няма нужда от борене за родителските права защото направо и го отстъпвам.......И няма да платя и издръжка това дете е една долна уличница и мисля да си направя тест за бащинство защото това дете съм на 800% че не е мое

Мега фен Аватара на anonymous908491
    И няма да платя и издръжка това дете е една долна уличница и мисля да си направя тест за бащинство защото това дете съм на 800% че не е мое
    Не ти достигат 200% , за да си напълно сигурен, значи таи съмнения, че може и да е твое.

Град
    Dreamland
    Ползваш ли наркотици?

Чакам развръзката какво е казала жена му ;д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Dreamland
    Трябва да поговориш с herkules.

Ако до преди 6 месеца си бил там, това означава, че си бил само 3 месеца там, или, че жена ти е заченала от друг :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Пробвай да си заченете и момченце :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Dreamland
    Разкажи малко за Афганистан.

Какво каза ПТСР какво е това

Град
    Dreamland
    Посттравматично стресово разстройство.

По точно какво го е прицинило според теб

Град
    Dreamland
    По точно какво го е прицинило според теб
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си