- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам много грозна дъщеря и искам да я убия
Ако отгледаш дъщеря си както трябва, тя няма да стане такава каквато си представяш и да е разглезена пикла. и не виждам що за човек трябва да си че да я мразиш само защото е момиче и/или е грозна. бебе е. никой не изглежда като супер модел с дълги крака и невероятни устни като е бебе. не ги гледай бебетата по рекламите. като порасне, знаеш ли каква ще е ? дори и да не е първа красавица какъв ти е проблема? Ако е грозна дори няма да се притесняваш за момчетата ;д
Не съди всички момичета какви са, само защото си видял по лошата разглезена и глупава част от тях. ако си добър баща тя ще е... такава каквато си я отгледал и научил... така че зависи от теб
a kakva e
Ама аз съм си виновен за това че не се дадох просто да ме убият в афганистан
Аз момиче не искам неме интересува какво ще стане казал съм на жена ми това ----Анастасия това дете не искам да бъде кръстено на мене или да носи фамилията ми----как не ми се обиди след тези думи незнам
А ако се окаже пак момиче тогава какво прави ме ще ме пратят пак в афганистан и тогава отивам при джихадистите и им казвам давайте убивайте......
Какво да разкажа за афганистан яки престрелки живи щитове гранати гледаш как умират невинни хора
Добре де сега се чудя жена ми как не ми би шута а тръгна да ме успокоява след като обидих нея и детето това ми е чудно
Не е забавно.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не съм луд а просто се разочаровах имам хубава работа за която ми плащат добре.......А сега някакво тъпо шибано момиче ако беше момче засега да съм му купил всичко буквално щях да му купя всичко и за какво ще подадеш сигнал в полицията а? че искам да убия онова изчадие ми подай какво ще направят че замислям убийство което още не съм направил мога да го направя да убия онова изчадие не знам какво толкова направих че бог ме е наказал вече съм поставил ултиматум на жена ми даже ако избере момичето няма нужда от борене за родителските права защото направо и го отстъпвам.......И няма да платя и издръжка това дете е една долна уличница и мисля да си направя тест за бащинство защото това дете съм на 800% че не е мое
Ползваш ли наркотици?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Чакам развръзката какво е казала жена му ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Трябва да поговориш с herkules.
Ако до преди 6 месеца си бил там, това означава, че си бил само 3 месеца там, или, че жена ти е заченала от друг :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Пробвай да си заченете и момченце :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Разкажи малко за Афганистан.
Какво каза ПТСР какво е това
Посттравматично стресово разстройство.
По точно какво го е прицинило според теб