.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 156
    тъпа и грозна дъщеря а------Само го кажи пак обещавам ти че ще те изпозапаля е как ще я наречеш помисли кажи го айде а обидиш дъщеря ми още веднъж те превръщам в руини

Banned Голям фен
    Дъщеря ти е толкова задръстена че когато дойдат задръстените си тръгват

Пускаме атаки към тебе ще ти кажа аз сега кой ще обиждаш е сега го загази щом обиждаш дъщеря ми вече си руини

Banned Голям фен
    Аха нещо ми се струва че защитаваш дъщеря си а...........Виж че не я мразиш толкова временно си бил ядосан защото си искал син и така си и знаех познавам те много добре в играта и не си такъв човек но това с афганистан руши психиката ти ако можеш ми кажи по точно какво се случва там

Ако трябва да разказвам подробно и цяла нощ няма да ми стигне....Гледаш как терористи избиват невинни хора който се молят за милост и ги убиват пред децата им..........А ние сме по самолетите и със парашутите падаме от въздуха слизаме и почваме да стреляме интересно ми е вече как 8 пъти са ме изпращали в афганистан не са ми направили нищо

Banned Голям фен
    Откажи се по добре след това което прочетох няма да те доведе до нищо добро....

И аз това мисля

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    вариантите са два:
    -или е трол
    -или психичноболен
    но пък никой психичноболен, който съзнава, че има дете, няма да изпитва такива чувства към него, колкото и изкривени да са възприятията му. so, don't feed the troll.

Брато, ето ти момченце, да си го ползваш със здраве, а момичето, ако все още е цяло може да си го сготвиш на яхния.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dimitar LM Виж мнението
    Здравейте аз съм на 27 години........И допреди 3 дена ми се роди момиче и исках момче сега мисля само за убийство или самоубийство какво да правя се чудя да се развеждам ли или да поставя един Ултиматум на жена ми или мене или много грозното момиче и плюс това когато си лягаме това грозно проклето изчадие е в стаята на другото бебешкото легло и ми се иска докато жена ми спи просто наръгвам силно с нож това проклето изчадие и да отида в полицията да се предам те така или иначе ще ме хванат незнам баща ми как се зарадва на това изчадие и ми каза че това грозно нещо прилича на мене.............Когато отидох в болницата дойдох с надеждата че е момче влизам в стаята с усмивка и като виждам момиче се ядосах кажете ми какво да правя........Аз за това изчадие няма да похарча и 3 стотинки иска ми се да го убия какво да правя не мога така и след 13-14 години да ми каже Аве баща ми дай 300 лева за едни обувки или Аве баща ми кво мислиш да почвам ли да се чука..........Не мога така в един момент когато бях сам с баща ми почнах да псувам детето на всичко на
    каквото се сетя почнаха се проклятия да говоря и баща ми се зачуди дали не съм луд..........Извинявам се че не съм сложил точки запетаи и тем подобни но съм толкова ядосан че в момента мога да убия и собствената си майка затова сега съм в хотел за няколко дена че ако остана там просто не знам какво мога да направя........Моля кажете ми какво да правя.
    И много моля без коментари като на теб ти хлопа дъската трябва ми просто съвет че за сега мисля вече да я убия това проклето изчадие.....
    а не си ли чувал, че бебетата, без значение момчета или момичета, по принцип са се виждали грозни на много от хората живели досега, поради това че кожата им и подкожната тъкан е някак си още подпухнала и набръчкана и липсва зряло формиране на тялото?!, като имаш предвид и факта, че докато са още пеленачета и малки дечица не им личи дали са момчета или момичета без типичните за пола дрешки, освен ако не се знае какви са им гениталиите, кой те е излъгал?!, и кой може да ти даде гаранция какво ще бъде преди плодът в утробата да се е оформил достатъчно?!, не са ли правили ехография на жена ти?!, защото ако кажеш, че не са, тогава (вече) ще изглеждаш много съмнително, понеже това е медицинска практика при всяка бременна в днешно време, а не искаш ли да възпиташ едно мъжко момиче, или казано с други думи, момиче със смелост, предприемчивост, оправност, находчивост, разум, и пр.?!, наскоро гледах по телевизията едно малко момиче, може би на не повече от около 8-10 години, което свиреше много умело на барабани, а баща и стоеше отстрани в публиката и просто и се възхищаваше, че свири парчета на любимите му рок и метъл банди от неговите младини, даже в първия момент си помислих, че е момченце с дълга коса - просто едно невероятно мъжко момиченце, убива се риба, пиле, кокошка, прасе, и пр. за да се използва месото му за ядене, а човешко същество (трябва да) се пази живо и здраво, и (да) се обича по съответния начин (при все че и животните е редно да бъдат обичани подобаващо), особено когато става въпрос за собствено дете, та ако ще и да се окаже, че по някакъв начин семето на друг мъж е оплодило яйцеклетката на жена ти, след като вече си я приел, аз ако имам дъщеря, ще я карам да работи и да заяква подобно на момчетата, които ходят на фитнес, за да е работоспособна, а не някаква мързелана
    Последно редактирано от npp : 04-13-2015 на 17:57

Здравейте, аз съм 987874297348912891289318283210тия фейк профил на един и същи човек, който си прави ташак с целия фором от 3 години насам, понеже социалния му живот е на макс

Повече от фен Аватара на Тодор
    Авторе,по темата мога да ти кажа само ...Нито си на 27 както си писал ,нито си родител на каквото и да е било дете!!! Искам да ти кажа също че такива теми може да ви се струват забавни докато още сте деца.Но не се бъзикайте с тези неща !!!

мисли върху това : По добре пияна и да се чука , отколкото пиян и да те бие

qgodka99
    Guest
    Ще съжеляваш тва е децки живот бе човек разбирам гнева ти, но щом не е станало от първия път пробвай пак. Не е нужно детето да страда, та то какво е виновно.. а за грозотата не, че нещо ама всяко невородено е такова после става хубаво бебче. Всеки един мъж се надява на момче и ако всеки мислише като теб то нямаше да има момичета. Та не е нужно от всичко това. Моето мнение е да се примириш с положението. Ако се съмняваш направи си тест, но ако се окаже положителен просто пробвай пак.
    Последно редактирано от qgodka99 : 04-13-2015 на 20:45 Причина: грешка

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от qgodka99 Виж мнението
    Всеки един мъж се надява на момче
    Всъщност не всеки
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

пълен грубиянИН

simona_sweet
    Guest
    Направете си още едно дете и ,ако и то е момиче ,приеми,че ти е писано да имаш момичета.Не мога само да разбера защо не искаш момиче,и момчетата не са лесни в тинейджърската възраст.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Никой ли не долови сарказъма в темата?

Banned Фен
    cpt.price:do you copy
    cpt.soap mac tavish:good work team

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ти или се някакъв трол или просто болен мозък за лудницата дето е попрекалил с екшън игрите и е решил,че е ходил някъде си.Аз лично залагам на първото.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Трол.

А ако все пак не си:

Как можеш за 3 дена да резбереш дали е грозно, или не.Не всички бебета изглеждат ПРЕКРАСНО.Не можеш за съдиш по външен вид.Дори и сега да не изглежда добре, това не значи, че след време също ще е грозно.
    Уфффф как може да има хора, които мразят децата си?ТВА ДЕТЕ ТИ СИ ГО НАПРАВИЛ!

^ всички бебета са грозни и неприятни
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Що бе?Има и сладурчета.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Лъжеш...
    Сега може пак някой ала онзи 27 годишния да ме подхване,но за мен моите родители са ми казвали,че съм бил много красиво бяло бебе и нямало кой да не ми се израдва като ме види.За разлика от брат ми,който първите месеци е бил,черен и безврат и е приличал на наймунка та чак нашите след мен се уплашили какво грозно бебе им се е родило,но след няколко месеца се бил оправил.За големият ми братовчед също съм разправял на стринка ми понеже е бил много черен в началото: "Стинко защо не му измиеш aчичките."
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

^ вярно е, някои са симпатични, за сметка на това и някои, милите са като маймунчета :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове