- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам много грозна дъщеря и искам да я убия
И какво ме съветваш затова ПТСР
До колкото разбрах дреамлалкер .........Какво да разкажа за афганистан яки престрелки живи щитове гранати гледаш как умират невинни хора ..........това като гледам според теб е от афганистан нали?
Dimitar LM слуцайно да играеш една игра на име Goodgame Empire и там да се пишеш Dimitar LM и да си лидер на PowerStar
Да защо
Там сте само гадини
ей внимавай с езика от кой съюз ти може да си само някой от The GoodFellas
хахахаха сега какво ще си кажат всички великия Dimitar LM има тъпа и грозна дъщеря а ? хахахахахаха
тъпа и грозна дъщеря а------Само го кажи пак обещавам ти че ще те изпозапаля е как ще я наречеш помисли кажи го айде а обидиш дъщеря ми още веднъж те превръщам в руини
Дъщеря ти е толкова задръстена че когато дойдат задръстените си тръгват
Пускаме атаки към тебе ще ти кажа аз сега кой ще обиждаш е сега го загази щом обиждаш дъщеря ми вече си руини
Аха нещо ми се струва че защитаваш дъщеря си а...........Виж че не я мразиш толкова временно си бил ядосан защото си искал син и така си и знаех познавам те много добре в играта и не си такъв човек но това с афганистан руши психиката ти ако можеш ми кажи по точно какво се случва там
Ако трябва да разказвам подробно и цяла нощ няма да ми стигне....Гледаш как терористи избиват невинни хора който се молят за милост и ги убиват пред децата им..........А ние сме по самолетите и със парашутите падаме от въздуха слизаме и почваме да стреляме интересно ми е вече как 8 пъти са ме изпращали в афганистан не са ми направили нищо
Откажи се по добре след това което прочетох няма да те доведе до нищо добро....
И аз това мисля
вариантите са два:
-или е трол
-или психичноболен
но пък никой психичноболен, който съзнава, че има дете, няма да изпитва такива чувства към него, колкото и изкривени да са възприятията му. so, don't feed the troll.
Брато, ето ти момченце, да си го ползваш със здраве, а момичето, ако все още е цяло може да си го сготвиш на яхния.
![]()
а не си ли чувал, че бебетата, без значение момчета или момичета, по принцип са се виждали грозни на много от хората живели досега, поради това че кожата им и подкожната тъкан е някак си още подпухнала и набръчкана и липсва зряло формиране на тялото?!, като имаш предвид и факта, че докато са още пеленачета и малки дечица не им личи дали са момчета или момичета без типичните за пола дрешки, освен ако не се знае какви са им гениталиите, кой те е излъгал?!, и кой може да ти даде гаранция какво ще бъде преди плодът в утробата да се е оформил достатъчно?!, не са ли правили ехография на жена ти?!, защото ако кажеш, че не са, тогава (вече) ще изглеждаш много съмнително, понеже това е медицинска практика при всяка бременна в днешно време, а не искаш ли да възпиташ едно мъжко момиче, или казано с други думи, момиче със смелост, предприемчивост, оправност, находчивост, разум, и пр.?!, наскоро гледах по телевизията едно малко момиче, може би на не повече от около 8-10 години, което свиреше много умело на барабани, а баща и стоеше отстрани в публиката и просто и се възхищаваше, че свири парчета на любимите му рок и метъл банди от неговите младини, даже в първия момент си помислих, че е момченце с дълга коса - просто едно невероятно мъжко момиченце, убива се риба, пиле, кокошка, прасе, и пр. за да се използва месото му за ядене, а човешко същество (трябва да) се пази живо и здраво, и (да) се обича по съответния начин (при все че и животните е редно да бъдат обичани подобаващо), особено когато става въпрос за собствено дете, та ако ще и да се окаже, че по някакъв начин семето на друг мъж е оплодило яйцеклетката на жена ти, след като вече си я приел, аз ако имам дъщеря, ще я карам да работи и да заяква подобно на момчетата, които ходят на фитнес, за да е работоспособна, а не някаква мързелана
Последно редактирано от npp : 04-13-2015 на 18:57
Здравейте, аз съм 987874297348912891289318283210тия фейк профил на един и същи човек, който си прави ташак с целия фором от 3 години насам, понеже социалния му живот е на макс
![]()
Авторе,по темата мога да ти кажа само ...Нито си на 27 както си писал ,нито си родител на каквото и да е било дете!!! Искам да ти кажа също че такива теми може да ви се струват забавни докато още сте деца.Но не се бъзикайте с тези неща !!!
мисли върху това : По добре пияна и да се чука , отколкото пиян и да те бие![]()
Ще съжеляваш тва е децки живот бе човек разбирам гнева ти, но щом не е станало от първия път пробвай пак. Не е нужно детето да страда, та то какво е виновно.. а за грозотата не, че нещо ама всяко невородено е такова после става хубаво бебче. Всеки един мъж се надява на момче и ако всеки мислише като теб то нямаше да има момичета. Та не е нужно от всичко това. Моето мнение е да се примириш с положението. Ако се съмняваш направи си тест, но ако се окаже положителен просто пробвай пак.
Последно редактирано от qgodka99 : 04-13-2015 на 21:45 Причина: грешка