Здравейте аз съм на 27 години........И допреди 3 дена ми се роди момиче и исках момче сега мисля само за убийство или самоубийство какво да правя се чудя да се развеждам ли или да поставя един Ултиматум на жена ми или мене или много грозното момиче и плюс това когато си лягаме това грозно проклето изчадие е в стаята на другото бебешкото легло и ми се иска докато жена ми спи просто наръгвам силно с нож това проклето изчадие и да отида в полицията да се предам те така или иначе ще ме хванат незнам баща ми как се зарадва на това изчадие и ми каза че това грозно нещо прилича на мене.............Когато отидох в болницата дойдох с надеждата че е момче влизам в стаята с усмивка и като виждам момиче се ядосах кажете ми какво да правя........Аз за това изчадие няма да похарча и 3 стотинки иска ми се да го убия какво да правя не мога така и след 13-14 години да ми каже Аве баща ми дай 300 лева за едни обувки или Аве баща ми кво мислиш да почвам ли да се чука..........Не мога така в един момент когато бях сам с баща ми почнах да псувам детето на всичко на
каквото се сетя почнаха се проклятия да говоря и баща ми се зачуди дали не съм луд..........Извинявам се че не съм сложил точки запетаи и тем подобни но съм толкова ядосан че в момента мога да убия и собствената си майка затова сега съм в хотел за няколко дена че ако остана там просто не знам какво мога да направя........Моля кажете ми какво да правя.
И много моля без коментари като на теб ти хлопа дъската трябва ми просто съвет че за сега мисля вече да я убия това проклето изчадие.....