.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 156

Hybrid View

Супер фен Аватара на Pug_306
    Dimitar LM , ти си за психото, върви се освидетелствай и да те прибират ! Вместо се радва, че има дете, тръгнал глупости да мисли ! Спокойно мога да те нарека ИЗРОД !

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Спокойно мога да те нарека ИЗРОД !
    аххахахахахххаах

Мега фен Аватара на Niakoitam
    herkules, последно на 27 или на 127 години си или и ти си поредния трол?
    Случайно да не живееш в някоя арабска държава или пък да си мюсюлманин?
    Честно да ти кажа ако не си трол мога единствено чистосърдечно да съжалявам жена ти за мъжа,който си е избрала и дъщерите ти за бащата,който и да са искали е нямало как да си изберат и да се чудя как съдбата може да допусне човек като теб да бъде обичан.
    Гади ми се от такива като теб дето акъла им живее някъде през периода на неадерталството или поне по време бая отдалечило се от Европейската цивилизация в днешни дни.Мисля си че някъде към Азия или Африка ще си далеч по щастлив.Той човек като е пълен с комплекси не е лошо да се успокоява с това колко велик бил,защото бил мъж,а не жена.Друг е въпроса,че често това,че си се родил с чеп не ти е никаква гаранция,че ще станеш мъж задължително. И да аз съм мъж,но има жени дето са много по напред по акъл и каквото щеш от дадени мъже дето просто имали чеп между краката
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    herkules, последно на 27 или на 127 години си или и ти си поредния трол?
    Случайно да не живееш в някоя арабска държава или пък да си мюсюлманин?
    Честно да ти кажа ако не си трол мога единствено чистосърдечно да съжалявам жена ти за мъжа,който си е избрала и дъщерите ти за бащата,който и да са искали е нямало как да си изберат и да се чудя как съдбата може да допусне човек като теб да бъде обичан.
    Гади ми се от такива като теб дето акъла им живее някъде през периода на неадерталството или поне по време бая отдалечило се от Европейската цивилизация в днешни дни.Мисля си че някъде към Азия или Африка ще си далеч по щастлив.Той човек като е пълен с комплекси не е лошо да се успокоява с това колко велик бил,защото бил мъж,а не жена.Друг е въпроса,че често това,че си се родил с чеп не ти е никаква гаранция,че ще станеш мъж задължително. И да аз съм мъж,но има жени дето са много по напред по акъл и каквото щеш от дадени мъже дето просто имали чеп между краката
    Ти пък сигурно си от бавноразвиващите се, след като разсъждаваш по този начин. Ясно е, че не съм на 27 години, казвал съм го много пъти, но сигурно не си ме чел. На 127 няма как да бъда, близко е до акъла, но за този който го има. Така че иронията ти е срещу самия теб. Всеки човешки индивид, може да смята някого за "трол", "говедо", "изрод", или каквото роди плиткият му мозък, въпрос на интелектуален потенциял, или по просто казано въпрос на умствен багаж е. Повтарял съм го много пъти, че не съм мюсюлманин. Като дете съм кръстен в църква, имам си още живи кръстници, и имам и църковен брак, освен гражданския. Децата си също кръстих в църква, уважавам българските традиции и обичам българските обичаи. Но в последно време те се изродиха, и ценностната система се разруши, като на практика няма вече такава. На мода е пост-пост-модернизмът, който е насилствено наложен от тези, дето са се обявили за богове, налагат световния ред по свое осмотрение, създават световни правителства, които пък създават двойни и тройни стандарти по отношение на справедливостта. Няма нужда да съжаляваш жена ми, дето ме е избрала за мъж, защото истината е (тук си признавам) че тя мен избра, а не аз нея, защото в началото ми беше безразлично, коя ще е. Само че сега ако знаеш как се чувства, друго ще запееш. Осигурил съм и всичко необходимо на нея и дъщерите ми. Абсолютно нищо не им липсва. Дори да се случи нещо непредвидено с мен, те ще са осигурени до края на живота си, че и още едно поколение, ако не се случи катаклизъм, защото бъдещето никой не може да го предвиди , а всички прогнози са си чиста проба екстраполация.

"Гади ми се от такива като теб дето акъла им живее някъде през периода на неадерталството или поне по време бая отдалечило се от Европейската цивилизация в днешни дни.Мисля си че някъде към Азия или Африка ще си далеч по щастлив."

Още едно доказателство за това, колко ти е акъла. Европейската цивилизация, която толкова възхваляваш е по- извратена и жестока от когато и да е било пред времето на съществуването си до сега, или поне аз така мисля. Както и по-горе споменах, тези дето управляват европейската цивилизация, не се колебаят да избиват невинни хора, под предлог, че с нещо заплашвали света. Я, с химически оръжия, я с ядрени оръжия, измислени причини колкото си щеш. После едно извинение за грешка и нещата са оправени, а мръсниците минават за благородници, понеже се борели за справедлива според тях кауза. Има статистика и в нета можеш да я намериш. Виж колко войни са предизвикали гадовете и продължават да разпалват по света, в името на благородната си кауза и борба за човешки права. За това че, на мен не ми хвали европейската цивилизация в тоя и вид.

".Мисля си че някъде към Азия или Африка ще си далеч по щастлив.Той човек като е пълен с комплекси не е лошо да се успокоява с това колко велик бил,защото бил мъж,а не жена"

А ти чувал ли си тази сентенция? "Щастието на едни, се гради върху нещастието на други!" Дано да схванеш метафората. Аз съм си спокоен, ако имаш предвид мен. Дали съм велик незнам, със сигурност не съм, но се радвам, че съм се родил мъж, а не жена. За комплексите може доста да се спори, кой ги има, и кой не. Лично аз мисля, че жените са си с комплекси още след усещането им за живота по света.

"Друг е въпроса,че често това,че си се родил с чеп не ти е никаква гаранция,че ще станеш мъж задължително. И да аз съм мъж,но има жени дето са много по напред по акъл и каквото щеш от дадени мъже дето просто имали чеп между краката"

Щом като мислиш така, това буди съмнение относно пола ти. Няма такива жени, дето да са по напред по акъл от мъжете, ако ги сравним с мъжете дето са акъллии. Известен учен твърди, че жените растат повече в ханша, от колкото в мозъка. За това и гениите по света са само от мъже. А ти за всеки случай, не е зле да си провериш пола. Възможно е да не си с чеп, а с нещо друго м/у краката, като съдя по твоите разсъждения, а като гледам и аватара ти, изобщо не се съмнявам, дали си с мъжки атрибут.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    На хекулеса не мога да му преброя регистрациите, само тук е писал с 4 профила

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен
    Папугай, знам че се шегуваш и си добронамерен, но тук съм само с един профил, а пиша само когато имам време и работа с компютрите. Скоро няма да имам такова, понеже ми се отваря много работа, и радетелите за женски права и жените мислещи се за мъже, ще си отдъхнат.

Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Папугай, знам че се шегуваш и си добронамерен, но тук съм само с един профил, а пиша само когато имам време и работа с компютрите. Скоро няма да имам такова, понеже ми се отваря много работа, и радетелите за женски права и жените мислещи се за мъже, ще си отдъхнат.
    http://www.blitz.bg/news/article/331345
    Защото си ми симпатичен

Повече от фен
    http://www.blitz.bg/news/article/331345
    Защото си ми симпатичен
    А ти постоянно ме развеселяваш, особено с това. А, това показва колко умни били жените!
    http://vbox7.com/play:870cab4c

Мега фен
    като са ви грозни бебетата, защо въобще сте тръгнали да ги правите?!, дали грозна бебе от женски пол или от мъжки, каква е разликата?!, като сте толкова големи майстори, защо самички не създадете красиво бебе започвайки от самите електрони, неутрони и протони да го сътворявате така както Бог прави в бременната женска утроба?!, то ако става за въпрос, и син да имаш, той също може да се окаже (както го наричате) е*льо и че се е*е, да не говорим за това, че не дай Боже може да се окаже обратно сексуален на някакъв по-късен етап, такова нещо се е случвало дори и със синове на най-големи мъжкари и заклети хетеросексуалисти, то е както заразната болест предавана по респираторен път, не пита, но засяга когото си иска според обстоятелствата когато се върши голямо духовно беззаконие

Супер фен Аватара на fanton1
    Как не ви умръзва да спорите за такива неща? Не съм чел всичко стигнах до втора страница и се отказах.

Гръмни се бе психо

vaskoDAgama
    Guest
    Изнасили я и след това я убий, но не забравяй и да се самоубиеш.

Цитирай Първоначално написано от vaskoDAgama Виж мнението
    Изнасили я и след това я убий, но не забравяй и да се самоубиеш.
    Само лудите се самоубиват, а той не е такъв.

Би трябвало да се радваш ,че имаш дете ! Има много хора, които не могат да имат. И точно такива ненормалници като теб получават този дар без да го заслужават.Което е доста жалко .. Моят съвет е да потърсиш помощ,защото наистина разсъжденията и мислите ти са абсурдни ! Направо ме е гнус от теб пфф..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от liiddety Виж мнението
    Би трябвало да се радваш ,че имаш дете ! Има много хора, които не могат да имат. И точно такива ненормалници като теб получават този дар без да го заслужават.Което е доста жалко .. Моят съвет е да потърсиш помощ,защото наистина разсъжденията и мислите ти са абсурдни ! Направо ме е гнус от теб пфф..
    Е хайде сега и ти пък? Трябвало да се радва, и то на дъщеря! Че кой мъж се радва ако вместо син, му се роди дъщеря? Я пак си помисли, преди да наричаш Митко ненормалник! Дъщерята не е никакъв дар а унижение за мъжа, който не е могъл да си направи син, а точно това е жалко. Все пак е малко по добре, отколкото нищо, но пак е въпрос на предпочитание. А, ако те е гнус от нещо, купи си едни хапчета, доган, или диган, забравих пак какъв тиган нещо беше, но знам че жените ги използват против повръщане, когато я закъсат с кариерата.

Теб май много са те рязали жените в миналото. Все повече започвам да се съмнявам,че имаш жена и деца и че по-скоро те са плод на някакъв въображаем измислен си от теб свят,в който сам си живееш.Дори не знам дали си и кой знае на какава възраст имайки предвид че в профила продължава да си ти пише 27 години. По-скоро със склонен да мисля,че си един неудовлетворен от жените потребител на форума дето се пишеше някога Alabaportokala. Стискам палци наистина това да е един твой въображаем свят,защото ако наистина това дето казваш е реалност само мога да съжалявам.Защото тия като теб или само си плямпат колкото да се изкарват много важни в очите на други мъже тип.Аз командвам вкъщи и само моята дума се чува,но само когато съм сам или изобщо не оценяват това,което имат,а пък да си задържат гащите вдигнати...не,това е под достойството им.Те все пак са мъже с главно М и са много по-висши от жените и поради това са хванали Господ за шлифера.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Теб май много са те рязали жените в миналото. Все повече започвам да се съмнявам,че имаш жена и деца и че по-скоро те са плод на някакъв въображаем измислен си от теб свят,в който сам си живееш.Дори не знам дали си и кой знае на какава възраст имайки предвид че в профила продължава да си ти пише 27 години. По-скоро със склонен да мисля,че си един неудовлетворен от жените потребител на форума дето се пишеше някога Alabaportokala. Стискам палци наистина това да е един твой въображаем свят,защото ако наистина това дето казваш е реалност само мога да съжалявам.Защото тия като теб или само си плямпат колкото да се изкарват много важни в очите на други мъже тип.Аз командвам вкъщи и само моята дума се чува,но само когато съм сам или изобщо не оценяват това,което имат,а пък да си задържат гащите вдигнати...не,това е под достойството им.Те все пак са мъже с главно М и са много по-висши от жените и поради това са хванали Господ за шлифера.
    Хе хе, рязали ме били жените в миналото?!? Каква представа имаш ти за миналото? Аз съм ги отрязвал, когато не ми харесваха външно. А сега навсякъде се осмърдя на женско. Хем грозни, хем нахални, че и претенции за равноправие и равнопоставеност имат!?! 15-16 годишни момичета, а приличат на 30-35 годишни лелки. Ти си се съмнявай за жена ми и децата ми, няма лошо. А в профила ми ще продължава да пише, каквото си пише, от съображение за сигурност, защото има всякакви гадове, които могат да ми създадат неприятности, и после ще се наложи да си отмъщавам. Та това е и за тяхната сигурност. И бъди сигурен, че това което говоря е абсолютната реалност, а го говоря защото е анонимно, или поне така изглежда. Никой не говори открито в реалния живот, защото сега живеем в извратено време на феминизъм, и всеки мъж е под угрозата, да попадне под ударите на феми-законите, и после последствията ще са неприятни за всички, включително и за самите жени. А ти ми приличаш на жена, която се е регистрирала като мъж. Иначе няма обяснение на това:
    "Те все пак са мъже с главно М и са много по-висши от жените и поради това са хванали Господ за шлифера."

А, че мъжете са по-висши от жените, по-висши са си! И докато самите жени не го разберат веднъж за винаги, мъжете ще си скъсват от бой, когато си го заслужават, докато не им се изясни.

Мега фен Аватара на an7raks
    Никой не говори открито в реалния живот, защото сега живеем в извратено време на феминизъм

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    абе, модератори няма ли за тоя психо

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    абе, модератори няма ли за тоя психо
    Хайде пак!!! Отново дискриминация! Защо пък ти да не си психо. Я погледни темата и тогава говори за модератори! Или тоя върл феминизъм няма граници и няма мярка на безобразията си. Като не ти харесват коментарите, намери си друга блудкава тема и там влизай, и стига си пропагандирала феминизма, че и на практика искаш да се прилага. Нали за равни права и равнопоставеност постоянно лаете по медиите! Защо аз да нямам право на мнение? Къде са моите права?

"www.teenproblem.net › Форум › По малко от всичко
    Тук се публикуват всички кретении, които ви дойдат на акъла. Без цензура, без контрол над съдържанието... и все пак в определени граници "

Я кажи, как го тълкуваш това? По това обявление, мога ли да осъдя някого за дискриминация, при положение че модераторите действат избирателно?

Супер фен Аватара на Corb1225
    Хайде пак!!! Отново дискриминация!
    В твоя случай дискриминацията е за препоръчване. Бих те пратил в лагер на смъртта и с удоволствие да гледам как изтичаш през комина.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    В твоя случай дискриминацията е за препоръчване. Бих те пратил в лагер на смъртта и с удоволствие да гледам как изтичаш през комина.
    Добре че не зависи от теб! В психиатриите е пълно с нови Хитлеристи! А, за мен ще е удоволствие, да пооправя физиономията ти, че от аватара ти, нещо не ми изглеждаш добре.

Ясно. Разбрахме се значи.Ти се от лицемерите дето се правят на страшно влюбени в някоя,но иначе не могат да си задържат оная работа в гащите и обичат да говорят само зад гърбовете на хората в частност на жените.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си