Niakoitam, по същата логика може да се разсъждава и за теб. Аз за себе си съм горд и щастлив, че не съм се родил жена. За теб не е сигурно какво точно си, защото съдя по изказванията ти и се съмнявам не в годините ти, а в пола ти. Няма за мен уважаващ себе си мъж, да величае женския пол като го поставя на равно, или над мъжкия, освен ако не е мазохист. Наричай ме както си искаш, твоя си работа. За теб аз може да съм трол, комплексар, мачо, или каквото си избереш за мен е без значение. Всеки си има право на мнение, и трябва свободно да го изразява, без цензурата да му пречи, защото уж имало свобода на словото.
"А пък като не ти харесва толкова Европата...ами нали имаш достатъчно пари,какъв е проблема да се преселиш я в Азия,я в Африка пък може и мюсюлманин да станеш.Много ще си ти отива.Ще си доволен,че жената и гък няма да и е позволено да ти каже,"
Аз може и да съм бил в арабския свят, за който ти едва ли имаш реална представа за живота там. Сигурно в Европа и в частност България, животът е много по-хубав от страни като Дубай, Кувейт, и останалите от ОАЕ! Там жените не могат да гъкнат, а и нямат право да работят, но пак живеят много по-добре, от работещите жени у нас, а и защо аз трябва да се преселя там, ако има възможност животът и тук да стане, както е там. Тогава ще съм най-доволен.
"И дори и без да те познавам колкото и да се биеш в гърдите колко много си велик пък ми е много чудно с какво си пък ти нещо повече от жени като Жана Д'арк.Дилма Русев,Ангела Меркел,Маргарет Татчър и т.н. и т.н."
То е близко до акъла, но за този който го има. Не само аз, а всеки истински мъж, е нещо повече от жените които си изброил, поради факта че е мъж
Жана Д'арк не е била нищо повече от един талисман, на мъжете войни, биещи се за каузата. Нейният образ е символичен и е измислен от църквата по него време.
Дилма Русев е най-голямата грешка при избора и на този пост. Сега вече е очевадно, че жени не трябва да се допускат до избори, или да бъдат избирани на отговорни и най-високи постове.
http://velikabulgaria.eu/%D0%B1%D0%B...C%D0%BF%D0%B8/
Ангела Меркел е също мразена и е нанесла и продължава да нанася вреда на Европа. Да оставим Гърците, я виж германците какво мислят за нея!
http://profit.bg/news/3-na-vseki-4-g...nid-62657.html
Като си споменал и Тачър, добре щеше да е, ако имаше и малко инфо за нея.
http://actionredbg.blogspot.com/2013...na-Tachur.html
Ето ти и малка извадка:
"Шампанско се ля вчера, когато левите излязоха на британските улици, за да отпразнуват кончината на бившия британски премиер Маргарет Тачър, предаде агенция БЛИЦ. Хора се събраха в центъра на Глазгоу, други изразиха радостта си по улиците на Брикстън в Южен Лондон. Само часове след кончината на “Желязната лейди”, се организираха партита посредством социалните мрежи.
На площад Джордж в Глазгоу антикапиталисти скандираха по мегафони “Маги, Маги, Маги”, а другите им отвръщаха “мъртва, мъртва, мъртва”. Народът се събра около 17 часа, въпреки разпореждането на градския съвет на Глазгоу събитието да не бъде посещавано. Малко по-късно всички запяха дружно: “Сбогом, вещицата е мъртва”. Тогава се разнесе и звукът на тапата, изхвърчаща от бутилка с пенливо шампанско. Сред празнуващите имаше и специално подготвени, дошли за събитието с необходимите картонени шапчици и конфети."
Ето ти информация за желязната лейди, която сигурно се преобръща в гроба, заради злините които е сътворила и за никому ненужната война с Аржентина. За това ти казвам, че моето мнение, си е само мое, но ти можеш да не си съгласен с моята аргументация, както и аз не съм съгласен с правото на жените да гласуват, което мъжете им дадоха под натиска на .........знаеш кого.