herkules разбрахме вече,че ти си от бързоразвиващите се дето са по казаното поне от тях някакви чичковци регистрирали се преди една година в теен форум и пишещи се на 27 години въпреки,че уж не са на толкова за да дават от акъла си на мъжките тинейджъри карайки ги да се чувстват богопомазани едвали не.Всъщност силно се съмнявам,че си трол.Аз съм си мъж и този профил както забелязваш си ми е от 2007ма година.Периодично спирам да влизам или пък се сещам за него,винаги съм говорил от мъжки род,винаги съм си бил на реалните години и т.н.Е, не съм на 29,но това е бъг на форума.На 29 без няколко месеца съм.Някой потребители може би са ме виждали във фейса,а една от потребителките дори ме е виждала и на живо.Така че шанса ти да си трол,жена или 16 годишен дето си мисли,че е опознал света,защото някоя някога го е пратила на майната си е доста по-голям.Е,не изключвам възможността и да си някой дърт комплексиран чичка дето си мисли,че любовта и хората се купуват чрез парите дето били напечелени дори и за внуците и тези, на които се дават трябва да се гледат от 100км височина и да им се хвърля като комат хляб на кученца,които махат доволно с опашчица.Но че има и бая сбъркани жени,които се връзват на такива и това хич не е лъжа....

А пък като не ти харесва толкова Европата...ами нали имаш достатъчно пари,какъв е проблема да се преселиш я в Азия,я в Африка пък може и мюсюлманин да станеш.Много ще си ти отива.Ще си доволен,че жената и гък няма да и е позволено да ти каже,на някой места ще може да си изнасилваш разни "подчовеци" наречени жени,защото закона ще те защитава.Да точно така има места където ако мъж изнасили жена и тя го убие после нея я убват с камъни.На разни други места пък е позволеното многожество. Ееееех каква мечта, нали? Да си имаш цял харем от "подчовеци." Пък може и някъде да решат да те изядат,защото обожават вкуса на човешкото месо.
И дори и без да те познавам колкото и да се биеш в гърдите колко много си велик пък ми е много чудно с какво си пък ти нещо повече от жени като Жана Д'арк.Дилма Русев,Ангела Меркел,Маргарет Татчър и т.н. и т.н. Ама то не е лесно човек да си е просто кон с капаци и да избива комплесите си на иначе големия богаташ пред разни тинейджъри дето евентуално може и да му се вържат на акъла видиш ли колко богомазани били заради това,че били мъже и как трябвало да се държат като пълни тъпанари с дадена жена и да реват всеки ден по осем часа минимум ако случайно вземат та им се родят дъщери...

Иначе сентенцията съм я чувал и смятам,че е доста смотана.Не е начина да си щастлив като се катериш по главите на хората.Именно затова не ми харесва и сентенцията: "Целта опрадава средствата."
Има една,която смятам за бая по-истинска,която ако си такъв богаташ какъвто се изкарваш може и да важи в пълна сила и за теб. "Когато се изкачваш по стълбата нагоре внимавай как ще се държиш с хората ,които задминаваш по пътя си,защото има веротност пак да ги срещнеш като слизаш надолу." А най отвисоко най-лошо се пада.