- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам много грозна дъщеря и искам да я убия
Никога не съм казвал,че жените трябва да се качват на пиадестал,че един мъж трябва да ги обожествява или да им лази в краката.Имало е и периоди,в които заради мнението ми са ме изкарвали забележи...даже женомразец в тоя форум.Само дето няма абсолютно никаква причини едните да се слагат по високо от другите.Или искаш да ми кажеш,че и двата пола нямаме по еднакъв брой крайници,органи и т.н..Или мъжете имам два мозъка.Всъщност тоя "мозък"в долната глава изобщо не го брой,че понякога взима та подлъгва по умният си събрат да прави глупости и да се държи животински и незряло..
Викаш разликата в различните хормони дето определят вторичните полови белези била голямата разлика? Ами ако една жена започне да си слага мъжки полови хормони и се превърне в мъж по-велика ли ще стане заради смяната на хормоните си? А случайно да си запознат например,че клитора е видоизменен пенис,а вагината са видоизменени тестиси.Знаеш ли,че например охлювите една година са мъжки,а на следващата женски и обратното? А я кажи честно....ако видиш два човешки скелета ще можеш ли от пръв поглед да кажеш на 100% кой е мъжки и кой женски.Може да опиташ и с кой е на бял,жълт или черен.Или пък кой е на мюсюлманин,християнин и будист.Сами се вкарвате в разни филми и мъже и жени.Да,аз съм мъж,но това не ми пречи да НЕ съм кон с капаци и да слагам всичко що е от друггия пол под общ знаменател и да лепя етикетчета. А от твоя дълъг пост разбрах следното:
"Бла, бла,бла,аз съм мъж и затова съм много по-велик,от която и да е жена.Ако бях жена пак щях да съм по-велика от всеки един мъж,защото съм се родила жена,само че ми е трудно да го осъзная сега,защото съм мъж и предпочитам да гледам яко повърхностно на нещата.Не искам въобще да се задълбочавам в размисли камо ли пък да се опитвам да се поставям на местата на други хора камо ли пък на подчовеците жени ,защото така ми е много по-лесно и по-щастливо,а другите да се оправят.Моята максима е: 'Щастието на едни се гради върху нещастието на други." и страшно си ми харесва.Пък за твоите примери ако трябва ще си смукам от пръстите,но ще те оборя.Мразени мъже няма.Тях всички ги обичат.Ако бях жена щях да търся кусури на мъжете,а сега не е нужно.Щом защитаваш равнопоставеността ни с жените,значи имам огромни съмнения че и ти си жена.Или пък най-малкото си педераст." Ето това разбрах от твоя пост.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!