.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 156

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    абе, модератори няма ли за тоя психо
    Хайде пак!!! Отново дискриминация! Защо пък ти да не си психо. Я погледни темата и тогава говори за модератори! Или тоя върл феминизъм няма граници и няма мярка на безобразията си. Като не ти харесват коментарите, намери си друга блудкава тема и там влизай, и стига си пропагандирала феминизма, че и на практика искаш да се прилага. Нали за равни права и равнопоставеност постоянно лаете по медиите! Защо аз да нямам право на мнение? Къде са моите права?

"www.teenproblem.net › Форум › По малко от всичко
    Тук се публикуват всички кретении, които ви дойдат на акъла. Без цензура, без контрол над съдържанието... и все пак в определени граници "

Я кажи, как го тълкуваш това? По това обявление, мога ли да осъдя някого за дискриминация, при положение че модераторите действат избирателно?

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Хайде пак!!! Отново дискриминация!
    В твоя случай дискриминацията е за препоръчване. Бих те пратил в лагер на смъртта и с удоволствие да гледам как изтичаш през комина.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    В твоя случай дискриминацията е за препоръчване. Бих те пратил в лагер на смъртта и с удоволствие да гледам как изтичаш през комина.
    Добре че не зависи от теб! В психиатриите е пълно с нови Хитлеристи! А, за мен ще е удоволствие, да пооправя физиономията ти, че от аватара ти, нещо не ми изглеждаш добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си