Уфффф.... нищо не си разбрал, само че на мен вече ми омръзна да обяснявам. Когато някой ден пострадаш, ще се сетиш за това, което ти обяснявах многократно, и друга песен ще запееш. Правилно си сложил и подписа си. Подхожда точно на такива като теб. Обаче това няма да направи жените равноправни в действителност, и все жени ще си останат, подчинени на мъжката физическа сила.
Толкова ли е трудно за теб да погледнеш на този отсреща първо като ЧОВЕК и после като мъж или жена?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Толкова ли е трудно за теб да погледнеш на този отсреща първо като ЧОВЕК и после като мъж или жена?
Това никога не е било проблем за мен, но трябва ли да ти напомня какво означава "Вървял един ЧОВЕК по пътя, хванал под ръка жена"? И, повярвай ми, има огромно значение това, дали е мъж, или е жена!
Това никога не е било проблем за мен, но трябва ли да ти напомня какво означава "Вървял един ЧОВЕК по пътя, хванал под ръка жена"? И, повярвай ми, има огромно значение това, дали е мъж, или е жена!
В какво се изразява огромното значение?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.