Та така.Не мисля да споделям много лична информация, просто да споделя някои мой проблемчета и разлики с "нормалните" човекоподобни маймуни.Единствено, че съм 8-мокласниче.Та да започваме.Първото нещо и мой не точно проблем е, че съм домошар.Не обичам да ходя по дискотеки, да слушам чалги, да права мизерии и т.н.Обичам да съм си в нас, да си разцъквам някоя игрица, да си шетам и всякакви такива.Просто съм си домошар и не обичам дори и да ходя на даскало.Ето.Намесих и даскалото.Там проблемчето ми е, че имам някакво плахливо чувство и страх да ходя.Просто не толкова заради самите даскали и даскалици, колкото за чувството, че съм умствено изостанал, че съм по-тъп от другите и едва ли не съм нещо по-малко.Даже и един от даскалите(по математика разбира се) ме игнорира, поради ниските ми оценки при него.Някой друг го пита нещо, той търчи, помага, решава.Аз го викна, той - "не знам, ще видим"...По английски е подобна историята.Понеже до 7ми клас си нямах грам понятие от езика(единствено думи) след това го понаучих на 20-30% даже може и повече.Сега както сами подразбирате предстои изпит, който на тоя етап с 4-ка макс да зема.Това е благодарение на някаквото ми желание да го науча, да мога поне да бачкам моята голяма страст - Компютрите.На фона на класа ми, съм доста назад по успех, но знанията ми от хардуер са с едно 70-80% по-високи от тези на останалите.Имам желание да се образовам и го правя до колкото е възможно(това за компютрите), но съм голям фен на игричките и ако имах средства, можеше и нещо да излезне от мене, но за съжаление финансите не стигат за това скъпо начинание.Та това е.Не търся критики, знам, че тука са нещо обичайно и ще ги получа по един или друг начин.Просто да споделя някъде квот ми е за казване, пък другото не е за тука.И само нещо за математикатъ.Не ми върви.Ако ще и гъза да си късам, просто нямам желание да решавам глупостите, който дават.И всичко това е в алгебрата.В геометрията излитам.Вероятно това се дължи на това, че миналата година пропуснах един месец от учебния материал(точно на алгебрата) и затва сега не мога да я схвана.А пък и се явявах на олимпиада по техническо чертане, даже и до втория кръг стигнах, но не отидох поради здравни проблеми.Извинявам се за правописни грешки, старая се да ги ограничавам, но вероятоно има.