.
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Threaded View

Отчаян съм...помогнете

Здравейте и Христос Воскресе. Аз съм момче на 18 години, от година и половина работя здраво в часовете след училище, взех книжка а сега ми наближава завършването на средно образование. От доста време чакам този момент за да мога да напусна работата си защото не ми харесва даже я мразя, но вземам много добри парички от там. Също така в мен напира и силното желание да напусна града, защото е малък предимно връстниците ми са (утайки) наркоманчета и тревомани. Аз не искам да съм такъв защото минах по този път отдавна и не ми хареса, стремя се към върха и славата. Поради тези причини все по - малко приятели имам и се стигна до момента, в който няма с кого да изляза. Ето например сега е пролет, времето се стопли, аз стоя на неудобен стол пред бъгавия компютър и пиша скучна тема. Нямам и много занимания, предимно играя дартс, практикувам уличен фитнес, обичам и да се разхождам но в този малък град не остана тротоарна плочка, върху която да не съм стъпвал. Като цяло съм скучен тип. Затова търся съвет от вас, хора, как да се разведрявам, как да прекарвам свободното си време и да се забавлявам. При условие, че нямам приятели и горе - долу няма свестен човек в града, с когото да се запозная. А дори и да има такъв ме няма в запознанствата изобщо. Е надявам се да ми погне някой и най вече да не ми оплювате темата!
    Последно редактирано от gencho.genchev.334 : 04-13-2015 на 11:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си