- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да правя секс с гаджето на брат ми
Здравейте аз съм на 15 години момче живея с брат ми който е на 24 и гаджето му която е на 23 години...Майка ни и баща ни живеят в америка и там работят.А проблема ми е че съм влюбен в гаджето на брат ми но ме е страх да и кажа че я обичам и съм толкова влюбен в нея че бих направил всичко за нея страх ме е и от реакцията на брат ми и на гаджето му.
От няколко дена вече се опитвам да я впечатля правя всякакви глупости с който рискувам брат ми да ме пребие....Вчера се опитах да го пребия но е военен учил е как да се бие и не успях да го и докосна беше ме наказал вземи лаптопа компа плеистеишъна wii-то псп то всичко ми взе ама аз реших да се направя на мъж пред нея и си взех лаптопа пред него бях напсувал и брат ми ама завърши всичко това с насинено око за мене.........Вече 10 дена само сънувам как правя секс с гаджето на брат ми и като се събудя осъзнавам че съм сънувал и ми се иска да отида в кухнята и да правя секс с нея.......
Можете ли да ми кажете какво да правя без да бъда пребит
Шом не ти е взел мотора, колата, яхтата и самолета, значи няма против да я наебеш.
а брат ми ако и каза ще има истински д ж и х а д
хора а дайте по сериозно тройка каква тройка аз брат ми гаджето му по вероятно е ако му кажа брат искаш ли да праиме тройка аз ти и сиси той ще ме спука от бой аз ви искам съвет вие ми говорите за тройки
Сериозно или не, това си беше съвет.Щом брат ти е толкова боен, може малко садо мазо да вкарате, току виж ви харесало
Ми кажи и като искаш бе и виж то не е срамно да си искаш
Специални благодарности на Kitty Bloom с отговор (Направете си тройка.) казах това на брат ми и ме преби и сега не мога и да излизам каза ми стой си стаята докато измисля как да те накажа сега ми е спукана работата
Благодаря много задължен съм ти до гроб
Първо сам казваш, че ми е несериозен съвета, после тичаш при брат си да го питаш... Прекалено тролско ми звучи, но и да беше вярно, пак не бих се чувствала виновна.![]()
Ти му кажи за тройката на майтап да видим как ще реагира, ако не реагира добре кажи, че се базикаш и така!
И как на 24 години е военен, че те казармата отдавна я отмениха!![]()
Големи баламурници сте..............Няма никакво гадже е да брат ми има живея с брат ми ама реших да направя тази тема че ми беше много скучно мерси че ми направих те смях
може пак да се помайтапим
Какви тролове ви влекат тука само този израз трол вие сте нещо невиждано нечувано българи с българите понякога в такива моменти направо се радвам че не съм чист българин...............Вие сте прости хора само за някви тролове говорите
ти верно ли си повярва че някой ти се върза? майтапа бе на твой гръб глупчо
Мале сладура искам ми се да те пребия
хаштаг дасинапетнайсе