- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- анти-фен тема: ОстриеТанцьор
тук е мястото, където спокойно и неограничено можете да изразявате своя негативизъм спрямо ОстриеТанцьор
ei tapak
хехе сиси здрастирадвам се да те видя в добро настроение
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Чух че някакви хора ме хейтват. Сори ама аз на тинейЖерите само мога да им се смея...
ваУ рокс
Grell
и в общ скайп чат ли се намерихте ве младежи
с тия скайпове и интернети така си изкривявате съзнаниятаприродата ни е създала да общуваме на живо
господ не ни е еволюирал за такива технологии и един ден ще се изродите ще видитено ще е късно
аве ей бай хуй
А ТИ ИМАШ ЛИ СМЕЛОСТТА ДА МИ ОТГОВОРИШ
ХИПОТЕТИЧНО
мишо
изглеждаш плашлив на снимката
откакто бях в затвора такива неща ми се струват дреболии ;]
въпроса е дали ти имаш топките
топки
въжета
мъжета
мъжественост
тази поредица от думи случайна ли ти се вижда?
ПЕШО
Сори пич ама с теб само по чатовете че като те видя и ми се повръща. Гледам да си пазя здравето.
ваУ рокс
Grell
о.0
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не получавам нищо още
не знам дали би се справила с армията щом не можеш да направиш това![]()
значи убиеца му сигурно ще е зодия Рак ;]
да
време е да направиш един голям скок за човечеството и по-конкретно всички феминистки по света
и да докажеш на мъжете че можеш да ми пишеш по скайпа!!! аре давай копеле ти си човека
Аз ям само конско месо. Щото няма мазнини. 160 кила ми е само дясната ръка. Внимавайте какво приказвате за мен. Ще ви хакна!
ваУ рокс
Grell
чудя се дали си толкова лаком че можеш да изядеш себе си
или си толкова дебел че даже и ти не можеш да се изядеш
![]()
и в двата случая си изрод грамада а са взаимно отричащи се значи поне единия е верен а според мен и дватаD
Ти не ме помниш. Аз съм от ера толкова стара, че нямаше интернет. Ние писахме в тийнпроблем с писма. пишеш на писмо и го пращаш и така бате. Темите излизаха в един вестник всяка седмица и така бате.
Аз не съм дебел аз имам само мускОли.
ваУ рокс
Grell
ей blender
на снимката ти в подписа хората са полуголи????
не искам да им гледам гадните телеса махни ги ужас :С
тази младеж