- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ал-Кайда
Здравейте на 16 съм и от 1 година искам да съм член на Ал-Кайда защото това вече не се търпи сутрин ставам първото нещо е пускай майкал джексън да слушаш и така до 4 часа в 4 часа почвам с чекийте 5 часа гледам телевизия 9 часа време за вечеря трябва да слушам брат ми шефа му колко е досаден и как не го търпи...........Някой ако може да ми даде поне една свястна причина да не премина към Ал-Кайда..............
Говоря напълно сериозно и без безмислени коментари като ти си луд ти си прост или офффф това не се чете никаква понктуация че ако някой го каже това минавам към Ал-Кайда и го намирам този дето е написал нещо за понктоацията му че после ще вземе да получи еякуация и не се знае какви други глупости
Моля да ми посочите една причина да не оставам в България
Няма причини да остана в България затова или при Джихадистите или Ал-Кайда
Papagui Мога да ти дам поне 10 причини да си отрежеш пениса.............Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,АлАллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик
Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,АлАллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик
Бомара Бин Ладен.Че ти и ходи...правилно си се ориентирал !!!Само един въпрос...корана ,добре ,ще го научиш...ами сюнета?
Поредното тъпо заблудено пишлеме ! Наистина трябва да пробваш с 10 причини да се обесиш !
Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,АлАллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик,Аллах е велик
Абе пишлеме умряло, я ходи си заври главата в задника и да си остане там, че цял живот нямаш управия. Ти мен не ме мисли, гледай себе си и стига си писал простотии
Празни сте като тенджери.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
А пък ако баща ти беше още малко по умен, щеше да те избърше в някое перде. Сега сигурно много съжалява.
Не мисля да се занимавам с прости хора като вас....Моля темата да се затвори....Или по добре да се изтрие