От както съм заедно с приятеля ми (повече от година), съм чула много пъти името на неговата бивша и много техни спомени заедно, но в един момент всичко започна да ми идва в повече. Сякаш всяко мое действие се сравнява с нея- когато нещо стане веднага се започва, че тя е постъпвала еди как си в дадена ситуация, а аз постъпвам така..не че казва, че е постъпила по-добре от мен, но просто я намества в нашите отношения.. постоянно вече чувам техните моменти в главата си..но още по-гадното е, че той е правил всичко за нея, а сякаш за мен никога не би го направил и не мога да си обясня защо. Обвинявах се постоянно- с какво тя е повече от мен и не заслужавам и с мен да се държи така? За нея е правел всичко, което иска, за всяко нейно сърдене й се е молел с часове, извинявал се е, с мен като се скара казва прави каквото искаш и това е всичко и не ме търси. Когато я е обидел, винаги й се е извинявал, а на мен казва заслужила си си го, ти си си виновна. Нея я е търсел, за да излизат всеки ден, аз постоянно му се моля да излизаме, а той все няма желание и му е омръзнало..Мисля и мисля, винаги съм била добра с него и съм го уважавала, а тя му е изневерила и се е държала ужасно с него, наранила го е много, но въпреки това ето го разликата в държанието спрямо нея и мен.. Вие защо мислите че е така ?